Follow us

Γνωστός Έλληνας μιλά για τον ερχομό του παιδιού του, η έκπληξη από τους κριτές και όσα συνέβησαν στο GNTM

Δανάη Μπάρκα & Τίμος Ζαχαράτος σε νέα κοινή φωτογραφία στα social media εν μέσω των φημών για τη σχέση τους και η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει: "Δέχτηκα πρόταση γάμου με τατουάζ"

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Γιάννης Απέργης μιλά πρώτη φορά για τον ερχομό του παιδιού του: "Ο μικρός μας ήρθε κουτί"

Ο Γιάννης Απέργης συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2night show". O γνωστός ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από τέσσερις μήνες και μοιράστηκε με τον αγαπημένο παρουσιαστή τη νέα του καθημερινότητα, αλλά και τα πρώτα του συναισθήμτα αντικρίζοντας το παιδί του για πρώτη φορά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | "Λύγισε" ο Κωνσταντίνος: "Πρέπει να υπάρχει η φωνή για όσους έτυχε να είμαστε θύματα"

Γνωστός Έλληνας μιλά για τον ερχομό του παιδιού του, η έκπληξη από τους κριτές και όσα συνέβησαν στο GNTM

Μία αρκετά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τα υποψήφια μοντέλα στο GNTM της Τρίτης, μιας και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν και να δείξουν τα συναισθήματα τους για μια καμπάνια για την παρενόχληση.

Την ώρα που τα μοντέλα βρισκόντουσαν στο πλατό, ο Κωνσταντίνος κλήθηκε να περιγράψει ποιο ήταν το δικό του συναίσθημα και τι έπρεπε να αποδώσει. Ωστόσο την ώρα που μιλούσε δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Ο παίκτης αποχώρησε για λίγο με τους συμπαίκτες του να τρέχουν να τον αγκαλιάσουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Έκπληξη από τους κριτές – Η ανακοίνωση που ξάφνιασε τους παίκτες

GNTM

Δεκαεπτά είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Άναψαν τα "αίματα" στο πλατό: Ραφαέλα VS Άννα – Τι συνέβη;

Κατά τη διάρκεια που τα υποψήφια μοντέλα του GNTM βρισκόντουσαν μπροστά στους κριτές υπήρξε ένας τσακωμός μεταξύ δύο παικτριών και συγκεκριμένα ανάμεσα στις Ραφαέλα και Άννα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η Κυβέλη εξομολογήθηκε: "Είμαι και εγώ θύμα παρενόχλησης"

GNTM

Μια νέα φωτογράφιση περίμενε τους παίκτες του GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης. Τα υποψήφια μοντέλα συναντήθηκαν με τη Ζενεβιάβ Μαζαρί, τον Γιώργο Καράβα και την Νάσια Μάτσα προκειμένου να μάθουν το concept τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δανάη Μπάρκα & Τίμος Ζαχαράτος | Η νέα κοινή φωτογραφία στα social media εν μέσω των φημών για τη σχέση τους

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους λήψη, στην οποία ποζάρουν πιο ευδιάθετοι από ποτέ. Στη φωτογραφία, η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA έχει μάλιστα αγκαλιά τον τετράποδο φίλο τους, που τους κάνει παρέα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ναταλία Δραγούμη: "Δέχτηκα πρόταση γάμου με τατουάζ"

Ναταλία Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην παρέα του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος". Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ