Follow us

Και ο γαμπρός με MI-RŌ | Ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκε με μπορντό κασμιρένιο κοστούμι και φλοράλ pochette

Οι λεπτομέρειες του look του.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου @toniasotiropoulou

Η 11η Οκτωβρίου 2021 θα μείνει για πάντα αξέχαστη στον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς θα χαραχθεί στη μνήμη τους με τον πιο γλυκό τρόπο.

Happily ever after

Πρόκειται για την ημέρα που το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα.

Στο κεντρικό ξενοδοχείο Υδραία και από τον αντιδήμαρχο του νησιού κ. Γιάννη Μπελεγρή, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία πολύ λίγων καλεσμένων.

Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός επέλεξαν για την τόσο σημαντική αυτή ημέρα να ντυθούν με δημιουργίες των σχεδιαστών MI-R Ō, του Γιάννη Ράπτη και του Δημήτρη Μαστρόκαλου, με τους οποίους διατηρούν και στενή φιλική σχέση. Μάλιστα, ο Γιάννης Ράπτης ήταν και ο ένας εκ των δύο κουμπάρων, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου τους ευχαριστεί για το υπέροχο νυφικό της.

Και ο γαμπρός με MI-RŌ | Ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκε με μπορντό κασμιρένιο κοστούμι και φλοράλ pochette

Πρόκειται για ένα off-white μακρύ slip dress με αναφορές στη δεκαετία του '20. Εσωτερικά το σώμα της αγκάλιαζε ένα μεταξωτό σατέν, ενώ στο μεταξωτό τούλι που χρησιμοποιήθηκε εξωτερικά ήταν κεντημένα 18 είδη ντελικάτης δαντέλας με την τεχνική του patchwork. Το ρομαντικό ύφος της sur mesure δημιουργίας συμπλήρωναν οι πέρλες που είχαν κεντηθεί σε όλο το νυφικό, καθώς και στο μακρύ μεταξωτό πέπλο.

Tonia Sotiropoulou in MI-RO

Η Τόνια Σωτηροπούλου για το νυφικό της

Το όμορφο αυτό νυφικό το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας Γιάννης Ράπτης ( ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas ) και ο αγαπημένος Δημήτρη Μαστρόκαλος δηλαδή οι @mirodesigners.

Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο

Ο γαμπρός Κωστής Μαραβέγιας, επίσης ντυμένος με MI-RŌ, συνόδευσε τη νύφη φορώντας ένα μπορντό κασμιρένιο σταυρωτό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο. Πιστός στο προσωπικό στιλ του, δεν παρέλειψε να δώσει μια πιο ανάλαφρη νότα επιλέγοντας φλοράλ pochette.

Kostis Maraveyas in Mi-RO

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ