Follow us

Μάκης Κατσανέας | "Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ"

Η αποκάλυψη του ηθοποιού και πρώην παίκτη του GNTM.

MissBloom TEAM
Μάκης Κατσανέας Glomex

Στην εκπομπή "Love it” βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 13/10 ο Μάκης Κατσανέας. Μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της, ο 25χρονος ηθοποιός, που φέτος πήρε μέρος και στο GNTM αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι, μίλησε για τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Με αφορμή το πρόσφατο concept φωτογράφισης στο reality μοντέλων και το κίνημα metoo, αποκάλυψε ότι δέχθηκε παρενόχληση από σκηνοθέτη και σκοπεύει να κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ.

"Έχω βιώσει παλαιότερα, σε παιδική ηλικία, μέσα στο σπίτι μου, ξυλοδαρμό. Αλλά και ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε. Πρέπει να δίνουμε δύναμη στους νέους, στα παιδιά.

Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες τη μέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Είναι εξαίρετη. Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια, ο πατέρας μου πλέον είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ.

Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα. Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Ο πατέρας μου άλλαζε όταν έπινε και γινόταν βίαιος.

Όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω, αλλά είναι θέμα ημερών. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Μέσω αυτού αποφάσισα να ανοίξω δική μου εταιρεία παραγωγής. Το συμβάν αυτό έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Πήγα μετά σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα. Αλλά μετά είπα όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε".

Μάκης Κατσανέας | "Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ