Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας | Η φωτογραφία από τον γάμο που δημοσίευσε ο κουμπάρος τους

Αλλά και η διάσημη καλεσμένη που έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης.

Τόνια Σωτηροπούλου @toniasotiropoulou

Όσο περνούν οι μέρες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, που έλαβε χώρα κάτω από άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στην Ύδρα.

Οι νεόνυμφοι θέλησαν να κρατήσουν κρυφό το μυστήριο και να μην φωτογραφηθούν, εξού και δεν υπάρχουν επίσημες λήψεις της τελετής από τους παπαράτσι που βρίσκονταν από νωρίς στο νησί.

Ωστόσο, όλο και κάποια στιγμιότυπα ανεβάζουν μέρα με τη μέρα οι -μόλις 10 στον αριθμό - καλεσμένοι και στενοί φίλοι του ζευγαριού, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να πάρουμε μια ιδέα κι εμείς από το χαρμόσυνο γεγονός.

Ένα από αυτά αποτελεί μια φωτογραφία που ανέβασε ο ένας εκ των δύο κουμπάρων του ζευγαριού, που δεν είναι άλλος από τον σχεδιαστή του διδύμου MIRO, Γιάννη Ράπτη.

Σε αυτήν διακρίνεται το ζευγάρι και οι δύο κουμπάροι, Γιάννης Ράπτης και Γιώργος Μπουκουβάλας, να στέκονται όρθιοι μπροστά στον αντιδήμαρχο Ύδρας ενώ οι νιόπαντροι αντάλλαζαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Loading...

"We are family! Μπορεί να είναι η μόνη φωτογραφία που δεν την κατακλύζουν τα δάκρυα χαράς γι'αυτό που ζήσαμε! Μόνο αγάπη!!!", έγραψε χαρακτηριστικά ο κουμπάρος.

Όσο για το δεύτερο στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Instagram μόλις πριν λίγη ώρα, αποκαλύφθηκε ποια καλεσμένη έπιασε την ανθοδέσμη που πέταξε η νύφη.

Πρόκειται για την Κατερίνα Τσάνταλη, γνωστή επιχειρηματία και συγγραφέας παιδικών βιβλίων που είναι πολύ στενή φίλη του ζευγαριού.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Ενώ έγραψε: "Μου έδωσε την ανθοδέσμη στα χέρια, μη και δεν την πιάσω, και πέταξε μια ακόμη γιατί πάνω από όλα είναι δίκαιη!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ