Follow us

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για το πρόβλημα υγείας της, η Ελένη Βουλγαράκη απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τζέιμς Καφετζη & όλα τα νέα

Η ένταση ανάμεσα σε Ιωάννα Μαλέσκου & Δήμητρα Παπαδήμα στον αέρα του "Love it", η Ήβη Αδάμου "δεν σηκώνει κουβέντα για τον Μιχάλη" & η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκαλύπτει: "Έχει φύγει από τη ζωή μου άνθρωπος επειδή είμαι ηθοποιός".

MissBloom TEAM
yupiii collage

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για το πρόβλημα υγείας της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για το πρόβλημα υγείας της, η Ελένη Βουλγαράκη απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τζέιμς Καφετζη & όλα τα νέα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχει πρόσφατα μία μικρή περιπέτεια, σχετική με την υγεία της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, λόγω μίας απροσεξίας τραυμάτισε το αυτί της, με αποτέλεσμα να μην ακούει καλά. Η αγαπημένη ηθοποιός γνωστοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα τη φύση του προβλήματος, λέγοντας πως είναι κάτι που ξεπερνιέται με τον καιρό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκαλύπτει: "Έχει φύγει από τη ζωή μου άνθρωπος επειδή είμαι ηθοποιός"

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night Show". H λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη αναφερόμενη τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής της έχει αφιερωθεί στα επαγγελματικά της, ενώ για τον καιρό της απουσίας της δήλωσε: "Δουλεύω πολύ. Υπήρχε μία περίοδος που ήμουν εκτός, όχι εγώ μόνο. Μην ξεχνάς ότι έτσι και αλλιώς καποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν είναι κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο, σε βαριέται ο άλλος, βαριέσαι και εσύ, λες θα κάνω κάτι άλλο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ήβη Αδάμου: "Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη, Αυτόν τον άνθρωπο ήθελα στη ζωή μου"

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης

Η Ήβη Αδάμου έλαμψε στο πλατό του "The 2night Show" και άνοιξε την καρδιά της στο τηλεοπτικό κοινό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον Μιχάλη Κουϊνέλη, τον καρπό του έρωτά τους τη μικρή Ανατολή, αλλά και τη νέα τους ζωή μακριά από την Αθηνα.

Αρχικά, φέτος η κόρη της πήγε για πρώτη φοορά στον παιδικό σταθμό, και αυτό για εκείνη ήταν μία συγκηνιτική αλλά και αγχωτική στιγμή: "Προφανώς και συγκινήθηκα αλλά ένιωθα ανήσυχη λίγες μέρε πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι. Τη στιγμή που την άφησα απ' έξω συνειδητοποίησα πως αυτό με τρώει, ότι θα την αφήσω μόνη σε ξένο περιβάλλον".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη Βουλγαράκη | Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τζέιμς Καφετζη

James Καφετζής

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν την Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή να έχουν έρθει κοντά. Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" συνάντησε την γνωστή δημιοργάφο και τον πολυσυζητημένο Survivor στις πρόβες του "J2US", και τους ρώτησε περί του ζητήματος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιωάννα Μαλέσκου & Δήμητρα Παπαδήμα | Η ένταση στον αέρα του "Love it"

Το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου ειναι η ιδανικη προταση για τις εξόδους σου σε καλοκαιρινά μπαράκια

Καλεσμένη στο "Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Δήμητρα Παπαδήμα. Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή και όπως έγινε αντιληπτό είχε κάνει άλλη συμφωνία με τους ιθύνοντες της εκπομπής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ