Follow us

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος | Το παράπονο που τους έκανε η μικρή Μαρίνα

"Είχαμε μείνει και την κοιτούσαμε".

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος NDP

Μία αποκάλυψη για τη μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο Mega.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στο πλαίσιο της κουβέντας με τον καλεσμένο της Μελέτη Ηλία, αναφέρθηκε στο παράπονο που της έκανε πρόσφατα η μικρή Μαρίνα.

Loading...

Όπως είπε, εξαιτίας της πανδημίας, η εξάχρονη κόρη της δεν έχει μπορέσει να γιορτάσει τα γενέθλιά της με ένα παιδικό πάρτι, στο οποίο θα ήταν καλεσμένοι οι φίλοι της στο σπίτι. Έτσι, λίγες μέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ρώτησε τη διάσημη μαμά της αλλά και τον μπαμπά της Ματέο Παντζόπουλο, πότε θα κάνει το πάρτι γενεθλίων της.

Loading...

Λέγαμε ότι θα της κάνουμε του χρόνου, ήρθε αυτός ο Μάρτης που πέρασε, τίποτα, πάει… Και μας είπε πρώτη φορά τώρα που πήγε σχολείο "εγώ πότε θα κάνω το πάρτι για τα γενέθλιά μου να έρθουν οι συμμαθητές μου και έχουμε μείνει και την κοιτάμε και λέμε "μήπως έπρεπε να της έχουμε κάνει το καλοκαίρι, ανοιχτά, έξω γιατί όσο χειμωνιάζει δεν μπορείς…" είπε χαρακτηριστικά στον ηθοποιό η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ