Follow us

Στο μαιευτήριο η Κατερίνα Στικούδη

Στο πλευρό της ο σύζυγός της και η μητέρα της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης NDP

Στο μαιευτήριο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου η Κατερίνα Στικούδη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hello!, η τραγουδίστρια πέρασε την πόρτα ιδιωτικού μαιευτηρίου της Αθήνας, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Έτσι, εκείνη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης σε λίγες ώρες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Στο πλευρό της, εκτός από τον DJ, βρίσκεται και η μητέρα της που έχει έρθει από τη Θεσσαλονίκη.

Στο μαιευτήριο η Κατερίνα Στικούδη

Να σου θυμίσουμε ότι στο τελευταίο live του Just the 2 of Us, όπου η μέλλουσα μαμά παρουσιάζει τα backstage, ο Νίκος Κοκλώνης είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι την επόμενη εβδομάδα η Κατερίνα Στικούδη θα απουσίαζε από το πόστο της, καθώς ήταν προγραμματισμένη η γέννα της. Στο φινάλε μάλιστα, ο παρουσιαστής και παραγωγός την αποχαιρέτησε ευχόμενός της για καλό και ανώδυνο τοκετό.

"Κατερίνα μου, σίγουρα την επόμενη εβδομάδα δεν θα σε έχουμε μαζί μας. Θέλω να σου ευχηθώ με έναν πόνο. Καληνύχτα αγάπη μου και σε ευχαριστούμε για όλα" είχε πει χαρακτηριστικά με εκείνη να τον ευχαριστεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ