Follow us

Υρώ Μανέ για Πέτρο Φιλιππίδη | "Αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε αυτήν την κατάντια"

"Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές στη σχολή": Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Υρώ Μανέ NDP

Στο "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένη η Υρω Μανέ, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Λίγο πριν την έναρξη των θεατρικών της παραστάσεων με τον "Συμβολαιογράφο", η ηθοποιός μίλησε για τα νέα της βήματα, αλλά και το ελληνικό #metoo.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο σπούδαζε στην ίδια σχολή.

"Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική στον Ηλία του 16ου. Δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος.

Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια, βρισκόντουσαν σε τόσο ισχυρές θέσεις, εξαρτιόνταν άλλοι άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια που δεν τα ξέραμε, και εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι.

Όμως αυτή τη στιγμή πραγματικά λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές, και όχι μόνο, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και έχω και πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι τελικά τα πράγματα παίρνουν κάποια στιγμή τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι, επίσης, αυτό που τους αξίζει.

Ακολουθεί η εξομολόγηση της Υρούς Μανέ στο Πρωινό:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ