Follow us

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε πώς είναι σαν γιαγιά η Μαρία Τζομπανάκη

Ο ηθοποιός έδωσε και spoilers για τη σειρά "Σασμός"

Μαρία Τζομπανάκη - Ορφέας Αυγουστίδης NDP

Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ''Super Κατερίνα'' και αποκάλυψε πράγματα τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την ''τηλεοπτική''.

Πιο συγκεκριμέα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, στη σειρά ''Σασμός'', στον ρόλο της ως γιαγιά αλλά και λεπτομέρειες για όσα θα δούμε στο τηλεοπτικό έργο.

''Είναι πολύ ωραία που συμπρωταγωνιστώ με τη μητέρα μου. Είναι υπέροχη. Σημασία έχει ότι έχουμε βρεθεί και είμαστε παρέα και το απολαμβάνουμε, το ευχαριστιόμαστε, γιατί πολύ λίγες φορές σου δίνεται αυτή η ευκαιρία'', αναφέρει ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη μητέρα του και συνεχίζει λέγοντας πως: Είναι τρελαμένη. Όταν έχει χρόνο είναι στο σπίτι, όταν δεν έχει μου λέει ‘φερε μου βίντεο, δείξε μου και άλλο υλικό και είμαστε έτσι''.

Το spoiler τη σειρά ''Σασμός''

Ο ηθοποιός αποκάλυψε για τη σειρά πως ''η εγκυμοσύνη θα επηρεάσει τη σχέση μου με την Αργυρώ και παίζει ρόλο και στην ψυχοσύνθεση του Αστέρη, αλλά άλλο ο Αστέρης άλλο εγώ. Είναι μια πληροφορίες που ο Αστέρης αντιμετωπίζει διαφορετικά από ότι θα αντιμετώπιζε ο Ορφέας ή κάποιος άλλος. Το λέω γιατί ο κόσμος είναι πολύ φανατισμένος και χάνει τη διαχωριστική γραμμή. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση λόγω εγκυμοσύνης''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ