Follow us

Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για τον τραγικό χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά & όλα τα νέα

Η Σμαράγδα Καρύδη δίνει μια αριστουργηματική απάντηση μετά τον σάλο με τη φωτογραφία του σκύλου της, η Ελένη Δήμου επέστρεψε στις πρόβες του "J2US" & η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε πρώην συνεργάτη της στο πλατό μετά από καιρό.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά: "Το βρήκα εξωφρενικό αυτό"

Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για τον τραγικό χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά & όλα τα νέα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο "Στούντιο 4". Ο πρόδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέατρο της μετά covid εποχής, ενώ σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Αρχικά, τόνισε οι συνάδελφοι πρέπει να δίνουν βάση στις δηλώσεις του προς αποφυγή παρεξηγήσεων: "Θα ήθελα να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί πάρα πολύ τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις από αυτά που λέγονται. Όχι μόνο για το metoo, για πολλά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε πρώην συνεργάτη της στο πλατό μετά από καιρό

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής της.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπακώστα, τον γοητευτικό σεφ που μαζί με τον Πέτρο Συρίγο αποτέλεσαν τους σεφ της εκπομπής "Ελένη" στον Alpha σχεδόν μέχρι την τελευταία σεζόν μετάδοσής της από τον συγκεκριμένο σταθμό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για τον τραγικό χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου: "Ήταν κανιβαλισμός, ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις"

Εβελίνα Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω” παραχωρώντας μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη δύσκολη περίοδο της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου.


Η Εβελίνα Παπούλια είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, και αυτό δεν άλλαξε κατά την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας των "Δύο Ξένων”. Για τις φήμες που την ήθελαν απρόσιτη και δύσκολη, εκείνη σχολίασε: "Έγινε γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Δήμου επέστρεψε στις πρόβες του "J2US"! Δείτε τη φωτογραφία

Ελένη Δήμου

Η Ελένη Δήμου δοκιμάστηκε σοβαρά από τον κορωνοϊό πριν από μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Πλέον, είναι έτοιμη να ξανά ανέβει στη σκηνή του "J2US”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε στις πρόβες του λαμπερού show, και η υποδοχή ήταν θερμή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σμαράγδα Καρύδη δίνει μια αριστουργηματική απάντηση μετά τον σάλο με τη φωτογραφία του σκύλου της

Με μια ευφάνταστη ανάρτηση του... σκύλου της αντέδρασε η Σμαράγδα Καρύδη μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία του τετράποδου φίλου της.

Στην ανάρτηση του... Γιαννη, αναφέρεται:

ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ
ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
Γεια σας είμαι ο Γιαννης ο Οφίσιαλ. Είμαι σκύλος ως γνωστόν και χρησιμοποιώ για λίγο το λογαριασμό της κοπέλας που με υπηρετεί για να σας μιλήσω για κάτι που αφορά στα ζώα του είδους σας και με εντυπωσίασε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ