Follow us

Εβελίνα Παπούλια | "Λατρεύω τα μπότοξ"

"Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ".

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια NDP

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Πέμπτης (14/10) η Εβελίνα Παπούλια. Με εξομολογητική διάθεση, μίλησε στον δημοσιογράφο για όλους και για όλα, ενώ από τη συζήτηση δεν ξέφυγε και η προσωπική της ζωή, τα διαζύγια και φυσικά η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, που ακολουθεί επίσης τη δική της πορεία στην υποκριτική.

Ήμουν πάντα low profile….Την περίοδο των Δυο Ξένων είχα τη φήμη της απρόσιτης γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και από κάποια στιγμή και μετά αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Έτσι βγήκε η φήμη της απρόσιτης αλλά στην πραγματικότητα είχα κουραστεί γιατί πάνω κάτω όλοι τα ίδια με ρώταγαν” είπε αρχικά απαντώντας στις φήμες για τον χαρακτήρα της.

Για τα μπότοξ και τη σχέση της με τις αισθητικές επεμβάσεις, είπε: "Αγαπώ τα μπότοξ. Τα λατρεύω. Φαίνεσαι ξεκούραστος. Αλλά οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση όχι. Το φοβάμαι”.

Ενώ για τη σχέση της με τον γάμο και τα διαζύγια, δήλωσε: "Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους... Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους… Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος.

Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί… Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι και στις δύο περιπτώσεις οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν τον γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Και όσο πιο μικρός είσαι, τόσο έχεις άγνοια αυτών των υποθέσεων.

Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, με τον Γιώργο ήμασταν και πάρα πολύ φίλοι όμως. Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο.

Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί…. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορα και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ