Follow us

"Λίγο πριν γεννήσω τον γιο μου παρατήρησα πως είχα αρχίσει να γερνάω απότομα και πολύ άσχημα"

"Σκέφτηκα, α έχω μία ανθρώπινη ασθένεια. Είμαι άνθρωπος και θα το αντιμετωπίσω" είπε η Selma Blair μιλώντας για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

MissBloom TEAM
Selma Blair ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Selma Blair η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, βρήκε μέσα της όλο το θάρρος και το σθένος να μιλήσει ανοικτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Η γενναία Blair σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό TΙΜΕ αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους πίσω από την απόφαση της να μιλήσει δημόσια για την θαρραλέα μάχη της, για την καθημερινή προσπάθεια της να κρατήσει μία υψηλή ποιότητα ζωής δίπλα στην οικογένεια της και το υπέροχο αγοράκι της.

"Δεν ήθελα ο κόσμος να πιστεύει πως είμαι μονίμως μεθυσμένη" είπε η Blair, η οποία διατηρεί έναν από τους πιο εμπνευστικούς λογαριασμούς που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στο instagram. "Το πρόβλημα στην ομιλία μου και η δυσκολία που έχω πλέον να κινήσω το αριστερό μου πόδι ίσως έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι βρίσκομαι υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν το ήθελα αυτό, γι' αυτό και αποφάσισα να μιλήσω" εξομολογείται η Selma στο ΤIME.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ