Follow us

Κάτια Ζυγούλη | Μας ξεναγεί στον κήπο της Ρουβο-οικογένειας και μας συστήνει τα (σχεδόν 30) ζώα τους

"Στην αυλή του σπιτιού μας ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter".

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς NDP

Σε ένα ονειρεμένο, φωτεινό και περιτρυγιρισμένο από δέντρα σπίτι στον Νέο Βουτζά έχουν στεγάσει την ευτυχία τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Χτισμένο στο βουνό και με θέα τη θάλασσα, είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόταν το ζευγάρι για να μείνει με τα τέσσερα παιδιά του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, προκιεμένου να είναι κοντά στη φύση.

Εκτός από τον ζεστό εσωτερικό του χώρο όμως, διαθέτει και ένα υπέροχο μποστάνι (το οποίο αξιοποιούν για να έχουνβιολογικά φρούτα δικής τους παραγωγής) και μια γεμάτη ζωάκια (τετράποδα και μη) αυλή.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη | Εκτός από μία υπέροχη οικογένεια έχουν και ένα ονειρεμένο σπίτι (pics)

Αν πίστευες ότι η οικογένεια είναι εξαμελής, μάλλον πρέπει να δεις το τελευταίο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο και ξεκαθαρίζει με χιούμορ: "Νομίζετε ότι η οικογένειά μας είναι εξαμελής; Κι όμως όχι! Είμαστε πολλοί περισσότεροι, και ήρθε η ώρα να σας τους συστήσω όλους!"

Ποια είναι τα άλλα μέλη της Ρουβο-οικογένειας

Όπως εξηγεί η σύζυγος του pop star, στην αυλή τους έχουν έναν σκύλο, οχτώ γάτες, 17 κότες, δύο πάπιες και μία γαλοπούλα:

Σε αυτό το βίντεο σάς κάνω μια μικρή ξενάγηση στον κήπο και στην αυλή του σπιτιού μας, εκεί όπου ζουν οι γάτες, οι κότες, οι πάπιες, τα ψαράκια και φυσικά ο σκύλος μας ο Baxter!

Κάτια Ζυγούλη | Μας ξεναγεί στον κήπο της Ρουβο-οικογένειας και μας συστήνει τα (σχεδόν 30) ζώα τους
Κάτια Ζυγούλη

Η ίδια αναφέρεται με πολλή αγάπη στα ζωάκια τους, δείχνοντας απεριόριστο σεβασμό και φροντίδα:

Το κάθε ζωάκι έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ένα μάθημα ζωής και ενσυναίσθησης να μας δώσει. Αφιερωμένο αυτό το βίντεο στα ζωάκια μας, τα μέλη της οικογένειάς μας με ουρές, πατούσες, φτερά, γούνες και άνευ όρων αγάπη!

Κάτια Ζυγούλη

TAIL STORIES!! Ένα βίντεο γεμάτο ουρές, πατούσες και αγάπη!!

Μπορείς να δεις το βίντεό της παρακάτω

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ