Ήβη Αδάμου | Η αποκάλυψη για την 3,5 ετών κόρη της και την αδυναμία της στον Μιχάλη Κουινέλη

"Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Περισσότερο χρόνο θα περνά πλέον στην πρωτεύουσα η Ήβη Αδάμου, καθώς το απαιτούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και οι εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο.

Με αφορμή αυτό, η κάμερα του Happy Day τη συνάντησε λίγο πριν την πρεμιέρα, με τον ρεπόρτερ να ρωτά την τραγουδίστρια και για το πώς θα διαχειριστεί την απόσταση Αθήνας- Αλεξανδρούπολης, όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον Μιχάλη Κουινέλη και την 3,5 ετών κόρη του, Ανατολή Νεφέλη.

Η ίδια απάντησε, αποκαλύπτοντας και την τεράστια αδυναμία της κόρης τους στον μπαμπά της:

"Θα πηγαινοέρχομαι Αθήνα – Αλεξανδρούπολη τώρα που ξεκινάω εμφανίσεις. Έχω συνηθίσει να σας πω την αλήθεια, γιατί ο Μιχάλης ήταν πάντα στην Αλεξανδρούπολη οπότε πηγαινοερχόμουν. Είναι η οικογένειά μου στην Κύπρο, οπότε πηγαινοέρχομαι και εκεί. Η ζωή μου ένα ταξίδι. Δεν αλλάζουν πολλά για μένα.

Το ότι θα είμαι μακριά από την κόρη μου είναι σίγουρα ένα άγχος. Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Εννοείται ότι αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλεις να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Σίγουρα και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP