Follow us

Νίκη Λυμπεράκη | Το cozy σπίτι της δημοσιογράφου είναι ένας παιδικός παράδεισος

Πλάνα από το όμορφο σπίτι που ζει μαζί με το σύζυγό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο, και το γιο τους, Παναγιώτη - Μάξιμο.

Νίκη Λυμπεράκη Instagram

Μπορεί η Νίκη Λυμπεράκη να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, ωστόσο καθώς έχει μια στενή επαφή με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μοιράζεται συχνά μαζί τους στιγμές από την οικογενειακή της ζωή.

Η δημοσιογράφος, μαζί με το σύζυγό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο, και το γιο τους, Παναγιώτη - Μάξιμο, ζουν σε ένα πολύ όμορφο και cozy σπίτι, που για χάρη του μικρού έχει μεταμορφωθεί σε έναν παιδικό παράδεισο. Στο σαλόνι με τα "ζεστά" ξύλινα πατώματα και τους άνετους καναπέδες, τα παιχνίδια του μικρού, αλλά και τα βιβλία έχουν κατακλύσει το χώρο, κάνοντάς τον ακόμα πιο cozy.

Νίκη Λυμπεράκη - Αλέξανδρος Χατζόπουλος | Βάφτισαν το γιο τους, Παναγιώτη - Μάξιμο

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι το σπίτι έχει "αφιερωθεί" πια στον μικρό, αφού, όπως έχει αποκαλύψει η δημοσιογράφος, δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει παιδί: "Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω ή να σκέφτομαι ένα παιδί, δεν κάτι που ήταν στα σχέδια".

"Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί.Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι. Ο γιος μου είναι 14 μηνών, με αγχώνουν τα πάντα, αν αναπνέει, αν ροχαλίζει και είπε την πρώτη του λέξη μαμά".

Καρολίνα Πελενδρίτου-Δημήτρης Χατζηγεωργίου | Δες πλάνα από το φινετσάτο σπίτι της παραολυμπιονίκη και του sportscaster

Δες πλάνα από το όμορφο σπίτι της οικογένειας:

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ