Follow us

Μαριλού Ρεπαπή | Το μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού που πρέπει να διαβάσει κάθε γυναίκα

Δυο χρόνια μετά την περιπέτειά της.

Μαριλού Ρεπαπή

Μια από τις γνωστές Ελληνίδες που έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε είναι και η Μαριλού Ρεπαπή, η οποία έχει μοιραστεί μέσα από τα social media την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού.

Να σου θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, δίνοντας τη δική της- με αίσιο ευτυχώς τέλος- μάχη. Τώρα λοιπόν και αφορμώμενη από το γεγονός ότι ο Οκτώβρης είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, έκανε εκ νέου μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες ακολούθους της.

Θέλω να σας θυμίσω να κάνετε τις μαστογραφίες σας

Αποκαλύπτοντας ότι οι δικές της εξετάσεις βγήκαν καθαρές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρότρυνε τις followers της να κάνουν έγκαιρα τις δέουσες εξετάσεις και να μην τις αμελούν.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της:

Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι Οκτώβριος και θέλω να σας θυμίσω να κάνετε τις μαστογραφίες σας, να μην το αμελήσετε (έχει κέντρα που δουλεύουν και Σάββατα), να βρείτε χρόνο και να βάζετε σε προτεραιότητα το να προσέχετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα εκτιμήσετε το ότι το κάνατε. Σας εύχομαι να μην έρθει, αλλά η πρόληψη σώζει ζωές. Μην το ξεχνάτε.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ