Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Οι αποκαλύψεις του γιατρού της για τον τοκετό και οι πρώτες ώρες στο μαιευτήριο

"Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης εδώ και μερικές ώρες, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια και performer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 3,300 κιλά, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, μεγαλώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, μάθαμε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς σε ζωντανή σύνδεση φιλοξενήθηκε ο γιατρός της.

Μεταξύ άλλων, είπε:

"Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια.

Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε" είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ