Follow us

Kourtney Kardashian | Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Travis Barker

Η 42χρονη reality star θα παντρευτεί για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες.

MissBloom TEAM
Kourtney Kardashian | Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Travis Barker Instagram

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Kourtney Kardashian, αν κρίνουμε από την τελευταία της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian, της viral οικογένειας που είναι ευρέως γνωστή για το reality καταγραφής της ζωής τους Keeping up with the Kardashians, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Travis Barker.

Loading...
Loading...

Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό σκηνικό με φόντο τη θάλασσα, στην παραλία του Montecito στην Καλιφόρνια.

Η 42χρονη επιχειρηματίας και reality star φαίνεται στα καλύτερά της και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ μοιράστηκε δύο λήψεις στο προφίλ της στο Instagram, προκειμένου να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο μέσα σε μια καρδιά από κόκκινα τριαντάφυλλα, με εκείνη να γράφει στη λεζάντα της "Για πάντα".

Να σου θυμίσουμε ότι οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2021. Πρόκειται για τον πρώτο γάμο της Kourtney Kardashian, η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ