Follow us

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει τη γυναίκα που της στάθηκε | "Με βοήθησε όταν τα έβλεπα όλα μαύρα"

Με αφορμή την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κουρκουλου

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που, μετά από αρκετό καιρό προσπαθειών, σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Χαρακτηριστικά, έγραψε:

Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.
Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.
Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό.

Loading...

Σε νεότερο post της μάλιστα, αποκάλυψε και ότι, όσο καιρό την είχε καταβάλει η απαισιοδοξία της, τη βοήθησε μια γυναίκα που δεν γνωρίζει προσωπικά.

"Αυτή η σελίδα με βοήθησε τις ημέρες που τα έβλεπα όλα μαύρα. Μια γυναίκα που μου στάθηκε χωρίς καν να με ξέρει. Ευχαριστώ!" έγραψε χαρακτηριστικά για τη σελίδα No baby News.

Η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει τη γυναίκα που της στάθηκε |  "Με βοήθησε όταν τα έβλεπα όλα μαύρα"

Δες τη δημοσίευση του No baby News για την Εριέττα Κούρκουλου

Αποφάσισα σήμερα να αναδημοσιεύσω δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε δημόσια η @eriettakourkouloulatsi.

💜Η πρώτη φωτογραφία, κοινοποιήθηκε από την ίδια το καλοκαίρι, κάνοντας αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια της να γίνει μητέρα.

🤍Η δεύτερη φωτογραφία, τραβηγμένη ακριβώς στο ίδιο σημείο με την πρώτη, δημοσιεύθηκε μόλις χθες αναγγέλοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.

Και όλα αυτά, σας τα αναφέρω γιατί θέλω να τονίσω ότι η υπογονιμότητα δεν κάνει διακρίσεις!!! 🤨
Αδιαφορεί παντελώς για των κοινωνική τάξη σου & το είδος της εργασίας σου, δεν την αφορά ούτε το όνομα σου μα ούτε και ο αριθμός των μηδενικών που υπάρχουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό.😏

Η υπογονιμότητα είναι ίδια για όλες μας!
Η αναμονή των δύο εβδομάδων, κυλά το ίδιο βασανιστικά για όλες μας!😰😰
Η αποτυχία στο τέλος κάθε μήνα, είναι το ίδιο αποκαρδιωτική για όλες μας.🥺🥺
Και η χαρά.. αχ αυτή η χαρά της πολυπόθητης εγκυμοσύνης είναι το ίδιο έντονη για όλες μας.😍😍

Και ειλικρινά, νιώθω απεριόριστο σεβασμό για όποιον χρησιμοποιεί τούτη 'δώ την πλατφόρμα, μοιράζοντας προσωπικές δυσκολίες 👏, τσαλακώνοντας τον ιλουστρασιόν κόσμο του Instagram, με απώτερο σκοπό να βοηθήσει και να ευαισθητοποιήσει όσα περισσότερα άτομα μπορεί.

🌷Εριέττα μου, εύχομαι από καρδιάς μια τελειόμηνη και υγιή εγκυμοσύνη.
Είμαι βέβαιη, ότι η νέα γενιά που ετοιμάζεται με τον αγαπημένο σου, θα είναι εξίσου σπουδαία με τη σημερινή.. γεμάτη πλούτο ψυχής και σεβασμό προς όλα τα όντα του πλανήτη.

📌Η @eriettakourkouloulatsi μέσα από την δημιουργία του προγράμματος FERTILITY AWARENESS CAMPAIGN FOR Greece σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία @hopegenesisorg στηρίζει γυναίκες και ζευγάρια που παλεύουν με την υπογόνιμοτητα, μειώνοντας το οικονομικό βάρος της εξωσωματικής βοηθώντας τους να επικεντρωθούν στον αγώνα τους, χωρίς το επιπλέον άγχος του οικονομικού κόστους.
Τελικός στόχος, είναι το πρόγραμμα να λειτουργήσει ως έναυσμα για κρατική υποστήριξη όσων υποβάλλονται σε τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης.

ΔΕΝ είσαι μόνη.
ΔΕΝ είσαι η μόνη.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ