Follow us

Ντίνος Σιωμόπουλος | Βάφτισε τον γιο του λίγο πριν γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Η τρυφερή ανάρτηση του δημοσιογράφου.

siomopoulos NDP Photo Agency

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έκανε πριν λίγο ο Ντίνος Σιωμόπουλος, δημοσιεύοντας μία πολύ σημαντική οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Mega Σαββατοκύριακο" δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη βάφτιση του γιου του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το μυστήριο τέλεσε ο Πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω της πανδημίας, αλλά και της προχωρημένης εγκυμοσύνης της συζύγου του, Ντόρης Μπαθόρη.

Στην ανάρτηση του, ο Ντίνος Σιωμόπουλος έγραψε "Είναι πραγματική ευλογία να βαφτίζει το παιδί σου ο Πατερας Αντώνιος στην Κιβωτό του Κόσμου! Και το όνομα αυτού Ιωάννης! Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της γυναίκας μου στο δεύτερο παιδί μας αλλά και ο κορωνοιος δεν μας επέτρεψαν να μοιραστούμε τη χαρά μας με τους φίλους μας. Του χρόνου, όμως, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!"

Η ανάρτηση του στο Facebook

Είναι πραγματική ευλογία να βαφτίζει το παιδί σου ο Πατερας Αντώνιος στην Κιβωτό του Κόσμου! Και το όνομα αυτού Ιωάννης!...

Posted by Ntinos Siomopoulos on Monday, October 18, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ