Follow us

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την "είπε" σε διαγωνιζόμενο του GNTM, η εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Κουλιανού, τα μαθήματα πασαρέλας, η απροσδόκητη αποχώρηση & όλα τα νέα

Η Σία Κοσιώνη συγκινημένη στον αέρα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων - η αναφορά στην Ντόρα Μπακογιάννη και ο Σταμάτης Φασουλής με την Κατερίνα Καινούργιου σε μία αμήχανη διαφωνία on air: "Εμείς σιωπή".

MissBloom TEAM
yupiii

GNTM | Η εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Κουλιανού - Η υποδοχή των παικτών & τα μαθήματα πασαρέλας

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την "είπε" σε διαγωνιζόμενο του GNTM, η εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Κουλιανού, τα μαθήματα πασαρέλας, η απροσδόκητη αποχώρηση & όλα τα νέα

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένα τα μοντέλα του GNTM4 αφού η Βίκυ Κουλιανού βρέθηκε μαζί τους, για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της πάνω στη πασαρέλα. Από την πρώτη στιγμή ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν τεράστιος. "Αν δεν μάθεις από τη Βίκυ Κουλιανού από ποια θα μάθεις;" φαίνεται να δηλώνει χαρακτηριστικά ο Θάνος.

Στο σημερινό μάθημα με τίτλο "Iconic catwalks", ο κάθε διαγωνιζόμενος είχε την ευκαιρία να κάνει εξάσκηση, και να λάβει επικοδομητικά σχόλια από τη Βίκυ Κουλιανού, αλλά και να περπατήσει μαζί της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η Βίκυ Κουλιανού ξέσπασε σε κλάματα – Τι συνέβη;

κουλιανού

Η Βίκυ Κουλιανού βρέθηκε καλεσμένη στο GNTM της Δευτέρας, μιας και κλήθηκε να διδάξει να μοντέλα πως να περπατούν στην πασαρέλα.

Ωστόσο έμεινε στον διαγωνισμό και κατά τη διάρκεια του fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη και μετά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Τι συνέβη; Η ίδια συγκινήθηκε με το πόσο καλά ήταν τα μοντέλα και πόσο πιστά την άκουσαν στις οδηγίες που έδωσε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Δεν άντεξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και την "είπε" σε διαγωνιζόμενο

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπουλού δεν "μασά" τα λόγια της και αυτό φάνηκε σε ένα ακόμη πλατό του GNTM.

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του διαγωνισμού μόδας θέλησε να απαντήσει στον Βασίλη Παρωτίδη, μετά την αντίδραση του στα λεγόμενα της.

"Παίζεις πάρα πολύ με τις λέξεις. Το έχω παρατηρήσει αυτό σε εσένα. Πιάνεσαι από μια λέξη και τη δουλεύεις πολύ στο μυαλό σου κι αυτό σε βγάζει από το νόημα αυτών που θέλουμε να σου πούμε. Η Μαρία είχε μια κακή λήψη σήμερα, δε σου είπα ότι το έκανες επίτηδες. Αλλά παρόλα αυτά είχες μια εικόνα που ήταν πιο δυνατή. Αν ήσουν ζευγάρι με την Ειρήνη ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά", του είπε με τον παίκτη να της απαντάει: "Θα φανεί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Αποχώρηση έκπληξη! Ποια παίκτρια έφυγε;

Δεκαέξι είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Αρχικά, την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι κέρδισε και τα πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Αυτό το μοντέλο "έκλεισε" ο Στέλιος Κουδουνάρης

GNTM

Μια ιδιαίτερη πασαρέλα κλήθηκαν να κάνουν τα υποψήφια μοντέλα του GNTM, μιας και πόζαραν σε ζευγάρια και έναν από όλους θα τον επέλεγε ο Στέλιος Κουδουνάρης για την επόμενη καμπάνια του.

Ο γνωστός σχεδιαστής δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για τα μοντέλα, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε τον Στυλιανό για να είναι το κεντρικό πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας του, μιας και πληροί όσα επιθυμεί ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σία Κοσιώνη | Συγκινημένη στον αέρα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων - Η αναφορά στην Ντόρα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη

Η είδηση ότι η Ντόρα Μπακογιάννη δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο τάραξε τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και την κοινή γνώμη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έφερε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, πράγμα που επικοινωνήθηκε από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ στοτηλεοπτικό κοινό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σταμάτης Φασουλής & Κατερίνα Καινούργιου σε μία αμήχανη διαφωνία on air: "Εμείς σιωπή"

Σταμάτης Φασουλής

Καλεσμένος στη "Super Κατερίνα" και της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, το πρωί της Δευτέρας.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και για τους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν για κακοποιητικές συμπεριφορές στο πλαίσιο του #MeToo όμως η οπτική του δεν συμφωνούσε με αυτή της παρουσιάστριας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ