Ντέμης Νικολαΐδης | Η αναφορά στην πρώην σύζυγό του Δέσποινα Βανδή, ως τωρινή του γυναίκα

Καθώς και στη γέννηση της κόρης τους, Μελίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ήταν 15 Ιουλίου όταν έγινε η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με όλα τα εγχώρια media να αναπαράγουν την είδηση και τους χρήστες των social media να κάνουν πρώτο στα trending το ανάλογο hashtag.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από 18 χρόνια γάμου (παντρεύτηκαν το 2003) και την απόκτηση των δύο τους παιδιών, Μελίνας και Γιώργου. Έκτοτε, κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο διαζύγιό τους και το τέλος του γάμου τους.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στη Nova στις 13 Σεπτεμβρίου, απόσπασμα της οποίας είδαμε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αναφερθεί στην πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή, ως τωρινή ενώ ήδη είχε ανακοινωθεί το διαζύγιό τους.

Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει "έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου" είπε χαρακτηριστικά.

Ντέμης Νικολαΐδης | Η αναφορά στην πρώην σύζυγό του Δέσποινα Βανδή, ως τωρινή του γυναίκα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP