Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής | Γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι των ηθοποιών

Ο ηθοποιός από τα "Καλύτερά μας χρόνια" και ο σύζυγός του μεγαλώνουν ήδη μαζί τον γιο τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (18/10) έκαναν το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας με γάμο τη σχέση τους.

"Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονόμου στον λογαριασμό του στο Instagram,γνωστοποιώντας το ευχάριστο γεγονός στους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό του και ηθοποιό.

Ενώ ο Γιώργος Μακρής έγραψε "wedding day", με τους φίλους του ζευγαριού να αφήνουν στα σχόλια τις ευχές τους:

Να αναφέρουμε ότι οι δυο τους είναι τα τελευταία χρόνια και ευτυχισμένοι γονείς, καθώς έχουν υιοθετήσει ένα τριών ετών αγοράκι, τον Νικηφόρο.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Οικονόμου είχε δηλώσει στην εκπομπή Pop Up:

Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών. Είναι η χαρά της ζωής και δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Νομίζω πως η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής, όσο μεγάλες και ιλιγγιώδεις αν μας φαίνονται, αν η καρδιά γλυκαθεί και γύρει προς τα εκεί, σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Το θεωρώ ως το μεγάλο δώρο της ζωής μου.

Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια, ομόφυλο ζευγάρι που ακόμα η Πολιτεία δεν έχει βγάλει κάποιο νόμο να μας καλύπτει. Εγώ συγκεκριμένα, ο "αόρατος” γονιός, γιατί ο σύντροφός μου σχετίζεται συγγενικά με το παιδί. Από την άλλη, εμένα δε με καλύπτει κάποια νομοθεσία αυτή τη στιγμή, ώστε να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και για το παιδί να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η Πολιτεία δεν τους θεωρεί γονείς του. Αυτό πρέπει να αλλάξει.