Follow us

Αγγελική Νικολούλη | Στην "Ελένη" η επίσημη πρώτη στο Mega – Το άγνωστο τηλεφώνημα με την Ελένη Μενεγάκη

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε την άγνωστη επικοινωνία που είχαν με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ποια υπόθεση τη συγκλόνισε και όσα περιέγραψε ήταν ανατριαχιαστικά;

MissBloom TEAM
Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη” και μίλησε για την πρεμιέρα του "Φως στο τούνελ” στο Mega την ερχόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, ενώ μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε και η άγνωστη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

"Είμαι μόνη. Δεν έτυχε, δεν πέτυχε” ανέφερε η διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην αρχή της συζήτησης απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, ενώ συνέχισε μιλώντας για το νέο της ξεκίνημα στο Μεγάλο Κανάλι: "Αέρας ανανέωσης στο Mega. Τι ωραία! Εγώ το νιώθω ήδη γιατί ετοιμαζόμαστε με ωραία πράγματα. Με ένα σκηνικό καινούργιο κι ευέλικτο. Θα έχουμε ιδιαίτερες καταστάσεις. Στο καινούργιο πλατό θα ακολουθούμε την έρευνα, θα φιλοξενούμε μάρτυρες που θέλουν να μείνουν στη σκιά και δεν θέλουν να αποκαλυφτεί η ταυτότητά τους. Θα δείτε ιδιαίτερα πράγματα την Παρασκευή”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ