Follow us

Χωρίς έκπληξη η χθεσινή αποχώρηση στο GNTM, η εμφάνιση έκπληξη των Ντορέττα Παπαδημητρίου – Αργύρη Αγγέλου & όλα τα νέα

Ο Νίκος Κουρής αποκαλύπτει: "Μου στοίχισε πάρα πολύ, ήμουν κλεισμένος σπίτι μου", η Ντόρα Μακρυγιάννη για τα ψευδή δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της: "Δεν κατέβηκα από άλλον πλανήτη, αλλά τσαντίστηκα", η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε χαλαρές στιγμές στα Βόρεια Προάστια με την Ιωάννα Λίλη & η εξομολόγηση της Ανθής Σαλαγκούδη για την απόφαση να καταψύξει τα ωάρια της.

MissBloom TEAM
YUPIII COLLAGE

GNTM | Χωρίς έκπληξη η χθεσινή αποχώρηση – Ποιος έφυγε;

Χωρίς έκπληξη η χθεσινή αποχώρηση στο GNTM, η εμφάνιση έκπληξη των Ντορέττα Παπαδημητρίου – Αργύρη Αγγέλου & όλα τα νέα

Δεκαπέντε είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Κουρής αποκαλύπτει: "Μου στοίχισε πάρα πολύ, ήμουν κλεισμένος σπίτι μου"

Νίκος Κουρής και Βίκυ Βολιώτη

Ο Νίκος Κουρής συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "The 2night Show". Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, στην τηλεοπτική του επιστροφή αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για τα ψευδή δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της: "Δεν κατέβηκα από άλλον πλανήτη, αλλά τσαντίστηκα"

Ντόρα Μακρυγιάννη.jpg προφίλ

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ήταν καλεσμενη στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή "Στούντιο 4". Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκε στο τραπέζι το πρόσφατο περιστατικό με το δημοσίευμα που την ήθελε θύμα ξυλοδαρμού, το όποίο την έκανε να αντιδράση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Χαλαρές στιγμές στα Βόρεια Προάστια με την Ιωάννα Λίλη

Λίλη Τσιμτσιλή

Σε πολύ γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ιωάννα Λίλη. Οι δύο παρουσιάστριες που συνδέονται με μακρόχρονη φιλία, βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο για να κάνουν τα ψώνια τους και να απολαύσουν τον καφέ τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ιωάννα Λίλη πιο εντυπωσιακές, λαμπερές και ορεξάτες από ποτέ ξέκλεψαν λίγο χρόνο από την απαιτητική επαγγελματική και οικογενειακή τους καθημερινότητα για να συναντηθούν και να περάσουν όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ανθή Σαλαγκούδη | Η εξομολόγηση για την απόφαση να καταψύξει τα ωάρια της

Ανθή Σαλαγκούδη

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη” στο Mega και τη Δέσποινα Τσόκου μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη για την απόφαση της να καταψύξει τα ωάρια της.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: "Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων ή κρυοσυντήρησης τέλος πάντων. Αν και είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό να υπάρχει στο μυαλό μου, τώρα απλά αυτή τη χρονική περίοδο αποφάσισα να το πραγματοποιήσω. Είχα αρχίσει να φλερτάρω με την ιδέα πριν από το Survivor γιατί μου το είχε αναφέρει η μητέρα μου. Ποιος άλλος; Εκείνη την περίοδο το είχε κάνει μια πολύ καλή μου φίλη από τη Θεσσαλονίκη. Πέρασα από κάστινγκ του γιατρούς μέχρι να βρω τον κατάλληλο, γιατί θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να αισθάνεται καλά με τον γιατρό της. Θέλω ο γιατρός να το αντιμετωπίζει με την ίδια ευαισθησία και με την ίδια ίσως ενσυναίσθηση”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η εμφάνιση έκπληξη των Ντορέττα Παπαδημητρίου – Αργύρη Αγγέλου

GNTM

Μία νέα δοκιμασία αποχώρησης περίμενε τα υποψήφια μοντέλα του GNTM, στην οποία θα έπρεπε να νιώσουν σαν να παίζουν σε σαπουνόπερα και ταυτόχρονα να ποζάρουν.

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος ήταν ο καλύτερος στην προηγούμενη δοκιμασία, χρειάστηκε να μοιράσει ένα μειονέκτημα σε δυο συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος θα είχε χρόνο να προετοιμαστεί και να μάθει τα λόγια του.Το μοντέλο επέλεξε τον Ναπολέοντα και τον Γιάννη να φωτογραφηθούν πρώτοι και να έχουν μόνο δύο κλικς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ