Follow us

Μαρία Μενούνος | Πολύ δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Μερικούς μήνες μετά την απώλεια της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος NDP

Μια ακόμη απώλεια μετρά η οικογένεια της Μαρίας Μενούνος, καθώς όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια "έφυγε" από τη ζωή ο αγαπημένος της θείος. Πρόκειται για τον αδερφό του μπαμπά της, Arthur.

"Μου λείπει απίστευτα. Έχω κλάψει πολύ": H συγκινητική ανάρτηση της Μενούνος για τη μητέρα της

Ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: "Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χθες. Τον θείο μου, Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του. Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες. Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος. Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του. Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ