Follow us

Ολυμπία Χοψονίδου | Με total black look στο κέντρο της Αθήνας με τον Βασίλη Σπανούλη

Η νέα τους καθημερινότητα.

MissBloom TEAM
Χοψονίδου Σπανούλης NDP

Μια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν πρόσφατα η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους και επισκέφθηκαν γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις βεβαρημένες τους υποχρεώσεις ως γονείς έξι παιδιών.

Να σου θυμίσουμε ότι η πρώην Σταρ Ελλάς και ο πρώην αρχιγός του Ολυμπιακού, που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχουν δημιουργήσει μαζί μια πολύτεκνη οικογένεια.

Ο 11χρονος Θανάσης, ο 9χρονος Βασίλης, ο 8χρονος Δημήτρης, η 6χρονη Αιμιλία, η 4χρονη Αναστασία και η 1,5 έτους Αλεξάνδρα, που βαφτίστηκε στις αρχές του φθινοπώρου, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Πλέον μάλιστα περνούν και περισσότερο χρόνο μαζί, καθώς οι υποχρεώσεις του Βασίλη Σπανούλη είναι αισθητά μειωμένες λόγω της αποχώρησής του από το μπάσκετ.

Η όμορφη μαμά λοιπόν πραγματοποίησε μια total black εμφάνιση επιλέγοντας παντελόνι με πιέτες, casual top και μπαλαρίνες δείχνοντας ιδιαίτερα κομψή χωρίς πολλή προσπάθεια.

Ολυμπία Χοψονίδου | Με total black look στο κέντρο της Αθήνας με τον Βασίλη Σπανούλη
Σπανούλης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ