Follow us

Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο | Βγήκε από την καταστολή - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Βγήκε από την καταστολή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Νωρίτερα βρισκόταν διασωληνωμένος στην Εντατική, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

MissBloom TEAM
Αντρέας Μικρούτσικος

Βγήκε από την καταστολή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η υγεία του οποίου δοκομάζεται το τελευταίο διάστημα. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Χάρης Λεμπιδάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

"Στα ευχάριστα των τελευταίων ωρών η είδηση ότι βγήκε από την καταστολή ο αγαπημένος μας Ανδρέας Μικρούτσικος! Μακάρι όλα να πάνε κατ ευχήν και να βγει νικητής!" έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Νωρίτερα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα", ο παρουσιαστής βρισκόταν διασωληνωμένος στην Εντατική, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ταλαιπωρείται με την υγεία του από το καλοκαίρι και έκανε μάλιστα ένα σοβαρό χειρουργείο στον προστάτη, ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Μετά την επέμβαση βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο μια λοίμωξη τον οδήγησε ξανά στη νοσηλεία. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλύτερα στην υγεία του και αν όλα πήγαιναν καλά σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο. Όμως ένα σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα οδήγησε στην διασωλήνωσή του και μετά από εξετάσεις οι γιατροί είδαν ότι έχει υγρό στον πνεύμονα.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του, Στέργιος, και η σύντροφός του, Έλενα.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ