Το πάρτι – έκπληξη που οργάνωσε η Ραφαέλα Ψαρρού για τα γενέθλια του Γιώργου Καράβα, η Κατερίνα Καινούργιου σε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη νέα μάχη του Ανδρέα Μικρούτσικου & όλα τα νέα

Η απάντηση του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου για το κομμένο βίντεο με τις δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, συγκινεί η Λάουρα Νάργες για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της, Αλίκη Κατσαβού & Σάντρα Βουτσά στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά & η Ραφαέλα Ροδινού από το GNTM αποκαλύπτει: "Κάθε μέρα πήγαινα στον ψυχολόγο του παιχνιδιού"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου | Η απάντηση για το κομμένο βίντεο με τις δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Καλεσμένος στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Ο νεαρός πρωταγωνιστής του "Ήλιου” μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την παρεξήγηση που έγινε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, για το ελληνικό metoo, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον "Ήλιο", την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, καθώς και για το περίπτερο του πατέρα του στο οποίο εργάζεται περιστασιακά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκινεί η Λάουρα Νάργες για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της: "Το κενό που μου άφησες είναι τεράστιο"

Η Λάουρα Νάργες είναι ιδιαίτερα ενεργή στον χώρο των κοινωνικών δικτύων και δεν διστάζει να μοιραστεί με τη διαδικτυακή της παρέα, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιρστεί μία ιδιαίτερη αφιέρωση στον πατέρα της, με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τον θάνατό του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αλίκη Κατσαβού & Σάντρα Βουτσά | Η πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκαν η λίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά. Η τελευταία σύντροφος του μεγάλου Κώστα Βουτσά και η κόρη του παραχώρησαν μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή "Στούντιο 4", αναφερόμενες στον άνθρωπό τους αλλά και στη μεταξύ τους σχέση.

Αρχικά, για την εποχή μετά της απώλειας, και το πως τη βιώνει ο μικρός Φοίβος, η Αλίκη Κατσαβού δήλωσε: "Το γραφείο του είναι ακόμα εκεί, τα πράγματά του, ο Φοίβος παίζει εκεί. Έχω μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα του που ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση να τα διαθέσω. Το πένθος δεν είναι ευθεία γραμμή, έχει λακκούβες πολλές. Νομίζω ότι το έχω αποδεχτεί και κάνω πρακτικά βήματα προς τα εκεί. Έβγαλα τα μαύρα μετά από 1,5 χρόνο που τα φόραγα. Είχε διαμαρτυρηθεί το παιδί πάρα πολύ. Δεν του άρεσε και δεν είχε τρόπο να το εκφράσει. Κάποια στιγμή περπατούσαμε και τρόμαξε ένα γατί και μου είπε "εσύ το τρόμαξες, εγώ φοράω ωραία χρώματα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γενέθλια για τον Γιώργο Καράβα! Δείτε στιγμές από το πάρτι – έκπληξη που οργάνωσε η Ραφαέλα Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας είχε κάθε λόγο να γιορτάζει αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε τα γενέθλιά του. Το γεγονός αυτό θα ήταν αδύνατον να μην εορταστεί κατάλληλα, και η γυναίκα της ζωής του Ραφαέλα Ψαρρού φρόντισε να κυλήσουν όλα στην εντέλεια.

Πιο συγκεκριμένα, η εκλεκτή της καρδιάς του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα της παραγωγής του GNTM οργάνωσαν ένα πάρτι έκπληξη που τα είχε όλα. Δύο τούρτες υπερπαραγωγή περίμεναν τον Γιώργο Καράβα, ενώ μετά το "Happy Birthday” το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε ένα τρυφερό φιλί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου σε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη νέα μάχη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τη δική της ανάρτηση για να ευχηθεί περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η διάσημη παρουσιάστρια του Alpha θέλησε με τον δικό της τρόπο να δώσει τις ευχές τις για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο παρουσιαστή που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό καθώς η κατάσταση της υγείας του τα τελευταία εικοσιτετράωρα είχε επιδεινωθεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τετάρτης όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα", ο παρουσιαστής βρισκόταν διασωληνωμένος στην Εντατική, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε γνωστό πως βγήκε από την καταστολή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η Ραφαέλα Ροδινού αποκαλύπτει: "Κάθε μέρα πήγαινα στον ψυχολόγο του παιχνιδιού"

Καλεσμένη στη "Super Κατερίνα" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ραφαέλα Ροδινού, η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM το βράδυ της Δευτέρας. Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό, αλλά και για την ψυχολογική πίεση που ένιωθε.

Αρχικά η ίδια είπε: "Και περίμενα και δεν περίμενα να αποχωρήσω τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έφυγα ήταν η στιγμή που ψυχικά δεν άντεχα άλλο και δεν θέλω να λέω ψέματα. Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Είναι ένα ριάλιτι το οποίο, μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι ενώ είναι πολύ ωραίο πρότζεκτ δεν μου ταιριάζει το κομμάτι του ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μ’ αρέσει να αγχώνομαι".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags