Κρατερός Κατσούλης | "Μπορεί να μην πουλάει, αλλά με την Κατερίνα Καραβάτου έχουμε καλή σχέση"

"Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. (...) Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας σε ένα γάμο".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είναι όπως είπε εξαιρετική.

Για τα παιδιά τους, Αέλια και Αρίωνα, δήλωσε:

"Τα παιδιά μας έχουν καταλάβει τι δουλειά κάνουμε. Τους εξηγήσαμε τις αλλαγές για τον γάμο μας. Το κάναμε μαζί με τη Κατερίνα για αυτό βγάλαμε κοινή ανακοίνωση. Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εμάς είναι τα παιδιά μας.

Και προσέθεσε:

Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η σχέση μου με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Είναι κανονική. Δυο ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, τα φροντίζουν καθημερινά, συνεννοούνται καθημερινά, είναι όλα καλά.

Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στην νέα της εκπομπή. Μπορεί να μην πουλάει, αλλά έχουμε καλή σχέση. Από την ώρα που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν γραφτεί τέρατα. Ευτυχώς προς το παρόν όχι κάποια που να χρειάζεται να επέμβει ο δικηγόρος μας, γιατί τα παιδιά διαβάζουν.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που καταφέρνουν να κάνουν μια προσωπική υπέρβαση και να μπορούν να έχουν μια καλή σχέση και να μη σκοτώνονται και να μη βρίζονται. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας σε ένα γάμο", τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα