Follow us

Η Κατερίνα Στικούδη στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της, γενέθλια για τον Νικήτα Νομικό με τη Δούκισσα Νομικού και την Άννα Πρέλεβιτς στο πλευρό του & όλα τα νέα

Η Μαρία Ναυπλιώτου εξομολογείται: "Έφτασα κοντά στον γάμο, έκανα πίσω", η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιά με τον μικρό Μάξιμο στη Σαντορίνη! Δείτε τα πλάνα, ο Παπακώστας είπε στη σε Μενεγάκη: "Ο γιος σου θα μπλέξει με αυτά που γράφει online" & πώς είναι σήμερα η "Ματίνα Μανταρινάκη" από το "Κωνσταντίνου & Ελένης".

MissBloom TEAM
yupiii

Η Μαρία Ναυπλιώτου εξομολογείται: "Έφτασα κοντά στον γάμο, έκανα πίσω"

Η Κατερίνα Στικούδη στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της, γενέθλια για τον Νικήτα Νομικό με τη Δούκισσα Νομικού και την Άννα Πρέλεβιτς στο πλευρό του & όλα τα νέα

Η Μαρία Ναυπλιώτη ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζινικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Η λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε στοιχεία της προσωπικής της ζωής που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε για μία μεγάλη σχέση που διατηρούσε όταν βρισκόταν σε νεαρή ηλικία, η οποία παραλίγο να γίνει πολύ σοβαρή: "Στο παρελθόν είχα μία σχέση 10 χρόνων η οποία έφτασε πολύ κοντά στον γάμο, δεν τα καταφέραμε, δεν προχώρησε και ευτυχώς. Ας πούμε ότι πήραμε ένα διαζύγιο πριν ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκλησίας ή του δημαρχείου ζήτησα και βοήθεια γιατί είχα πάρα πολλές απορίες και προβληματισμούς".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιά με τον μικρό Μάξιμο στη Σαντορίνη! Δείτε τα πλάνα

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού το περασμένο καλοκαίρι έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η χαρούμενη οικογένεια απολαμβάνει τον χρόνο της στη Σαντορίνη, και η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μας δώσει μία γλυκιά γεύση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Παπακώστας σε Μενεγάκη: "Ο γιος σου θα μπλέξει με αυτά που γράφει online"

Ελένη Μενεγάκη

Στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος αιφνιδίασε την παρουσιάστρια με μία ατάκα για τον γιο της!

"Ο γιος σου θα μπλέξει με αυτά που γράφει online" είπε ο σεφ στην παρουσιάστρια, με αφορμή σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου κάτω από πρόσφατη φωτογραφία της παρουσιάστριας και του Γιώργου Παπακώστα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η "Ματίνα Μανταρινάκη" από το "Κωνσταντίνου & Ελένης"

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Θέατρο Παλλάς για την επίσημη πρώτη της παράστασης "Το Τρίτο Στεφάνι” σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Στην παράσταση συμμετέχουν πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί όπως η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου. Μεταξύ των ηθοποιών που συμμετέχουν είναι και η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γενέθλια για τον Νικήτα Νομικό! Στο πλευρό του η Δούκισσα Νομικού και η Άννα Πρέλεβιτς

Δούκισσα Νομικού

Ο Νικήτας Νομικός είχε έναν πολύ σημαντικό λόγο για να είναι χαρούμενος αφού πριν από μικρό χρονικό είχε τα γενέθλιά της. Από την πρώτη στιγμή, τόσο η αδερφή του Δούκισσα Νομικού, όσο και η σύντροφός του Άννα Πρέλεβιτς, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Στικούδη στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης την ώρα που έβγαιναν από το μαιευτήριο.

Αρχικά, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι: "Αν δεν ήταν ο γιατρός μας να μας στηρίξει… Ήταν δύσκολος τοκετός. Δέκα ώρες περίπου. Το μωρό είναι Σερίφης ξεκάθαρα. Και αυτό ήθελα. Θα πάρω πολλές συμβουλές από τη μαμά μου για τον μπέμπη. Όταν έβαλα τον μπέμπη στο στήθος μου… Δεν μπορώ να περιγράφω με λέξεις τα συναισθήματα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ