Follow us

Πέγκυ Τρικαλιώτη | "Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα να κάνω παιδί, έτρεχα και έκλαιγα"

"Όλοι οι γιατροί σκίζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί."

MissBloom TEAM
Πέγκυ Τρικαλιώτη NDP

Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη "Μαμα-δες” στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου στο "Super Κατερίνα”, με την ηθοποιό να συγκλονίζει με την εξομολόγησή της.

Ειδικότερα, μίλησε για την προσπάθειά της να κάνει παιδιά, αποκαλύπτοντας ότι οι γιατροί είχαν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να γίνει μαμά, εξηγώντας ότι η κόρη της, Φρατζέσκα, είναι ένα θαύμα.

Χαρακτηριστικά, είπε:

"Η Φρατζέσκα είναι ένα θαύμα γιατί ήτανε να μην έρθει. Όλοι οι γιατροί σκίζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί. Την ώρα που μου έλεγε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδιά, ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό μου.

Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε "για σένα έχει τελειώσει Πέγκυ μου αυτό οριστικά”. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Του λέω δε μπορώ; Ούτε με εξωσωματική; Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση να σταματήσει στην άκρη το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω".

Πέγκυ Τρικαλιώτη | "Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα να κάνω παιδί, έτρεχα και έκλαιγα"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ