Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | "Όταν βγήκα από το μαιευτήριο ήμουν σε σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω"

Για τη νέα της ζωή ως μανούλα μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα ενώ εξέφρασε την επιθυμία της πως θέλει και τρίτο παιδάκι.

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στην κάμερα του "Happy Day" σχετικά με τη νέα της πραγματικότητα ως νεαρή μανούλα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν βγήκε από το μαιευτήριο.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες που γίνονται μητέρες, έτσι και η γοητευτική influencer δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και πίστεψε ότι δεν θα τα καταφέρει.

"Δεν ξέρω ποιος γύρισε από το μαιευτήριο κι ένιωθε άνετα ότι το κατείχε. Εγώ ήμουν σε σοκ. Έλεγα πως δεν θα τα καταφέρω, αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά", δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα | Αποκάλυψε τι κάνει με τα κιλά της εγκυμοσύνης

Όσο για το πώς νιώθει δήλωσε τρισευτυχισμένη:

"Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας. Έχω ακόμα δέκα κιλά να χάσω, μόλις βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά. Δεν με πειράζει όμως, δεν αγχώνομαι καθόλου, γιατί τώρα είναι διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά μου με τα μωρά μου, που λέω ότι όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά-σιγά".

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Οικογενειακή βόλτα με τις δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα

Δες το βίντεο παραπάνω.

Όσο για το πόσο ευτυχισμένη είναι, αυτό μάς το αποδεικνύει συνέχεια και μπορούμε να το δούμε ξεκάθαρα και στο instagram της, όποτε ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κορούλες της.

Έτσι έγινε και πριν λίγες ώρες όταν αναδημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που ανέβασε ο Ηλίας Μπογδάνος από βόλτα τους στους δρόμους της πόλης. Στη φωτογραφία απεικονίζονται η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη αγκαλιά με τα μωρά τους, η κουμπάρα τους Μαρίνα Βερνίκου καθώς και ο Ηλίας Μπογδάνος που κρατούσε στα χέρια του τον χαριτωμένο σκύλο του.

"7 souls 1 pic" ανέγραψε η 33χρονη στην εικόνα.

Χριστίνα Μπόμπα | "Όταν βγήκα από το μαιευτήριο ήμουν σε σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ