Follow us

Δημήτρης Σκαρμούτσος | Ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

"Ούτε στο δικό μου γάμο ήταν ο Πετρετζίκης, γιατί να πάω εγώ στο δικό του;"

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος όπου αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του πορεία τη σεζόν που έρχεται αλλά και σχολίασε το Masterchef και τα ριάλιτι μαγειρικής.

Εκτός από τα παραπάνω όμως, απάντησε πολύ ειλικρινά και στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στον γάμο του Άκη Πετρετζίκη.

"Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθα κανείς," δήλωσε αφοπλιστικά ο διάσημος σεφ.

Ερωτηθείς για το πώς του φάνηκε το γεγονός ότι ο Άκης έκρυψε τα πάντα από τους δημοσιογράφους αλλά ανέβασε πολλά στιγμιότυπα από τον γάμο του μέσα από το Instagram του, απάντησε:

"Εγώ δεν ανέβασα τίποτα. Αυτό είναι προσωπικό του καθενός, πώς θα χειριστεί τη δημοσιότητα. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να το κρατήσει κρυφό, μπορεί να το κάνει".

Όσο για το αν θέλει κι άλλο παιδί, απάντησε:

"Τωρα στα 51 ειμαι αρκετά μεγάλος και για άλλο παιδί, έχω ήδη δύο. Ωστόσο, αν ήμουν 10 χρόνια νεότερος θα ήθελα ένα κορίτσι, θα με ολοκλήρωνε", σχολίασε ο σεφ.

Δες το βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ