Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Αποκάλυψε τον λόγο που δεν αποκαλύπτει το όνομα του εκφοβιστή της

"Χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας"

eleonora meleti NDP Photo Agency

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" ήταν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για το βιβλίο της που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και για τον εργασιακό εκφοβισμό που έχει βιώσει. Η παρουσιάστρια της καθημερινής, πρωινής εκπομπής "MEGA Καλημέρα" επέλεξε να μην κατονομάσει το εν λόγω άτομο, ωστόσο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε "Παροτρύνω τον κόσμο να μιλήσει για αυτά και εγώ μίλησα, δεν το κράτησα κλειστό το στόμα μου απλά δεν το δημοσιοποίησα. Πήγα σε αυτούς που έπρεπε, έδωσα τα ονόματα, καταστάσεις με αποδείξεις και μαρτυρίες. Δεν ήμουν η μόνη, ήταν και άλλα άτομα από πίσω. Σε αυτούς που έπρεπε να μιλήσω και τη στιγμή που έπρεπε να μιλήσω, μίλησα και έγιναν και τα δέοντα. Δεν θεωρώ ότι δικαιώθηκα αλλά απαλλάχθηκα.

Εγώ χρεώθηκα κάποια πράγματα περισσότερο, γιατί συνήθως ο "τσάτσος” αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα και όχι ο εκφοβιστής. Αυτός που μιλάει είναι που αντιμετωπίζεται στην τελική ως πρόβλημα και που δημιουργεί θέματα και όχι αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις. Εγώ απαλλάχτηκα από αυτή την τοξική συμπεριφορά; Απαλλάχτηκα. Τώρα τι κάνει ο άνθρωπος που έχει μείνει πίσω; Είναι δικό του πρόβλημα, όχι δικό μου να το λύσω. Δεν είμαι επιστήμονας. Χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας ο συγκεκριμένος. Δεν είναι δικός μου ο ρόλος να αποδώσω δικαιοσύνη.

Γιατί δεν λέω το όνομα του; Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο; Δεσμεύομαι νομικά για να μην αποκαλύψω το όνομα του, όχι για πάντα, για λίγο καιρό ακόμα. Μέχρι τότε θα έχουν βγει άλλοι να μιλήσουν, δεν είναι πολλοί. Στην δική μου την περίπτωση αυτός ο άνθρωπος ψυχικά δεν είναι καλά, μπορεί να μην το ξέρει κάποιος αλλά έχει διαταραχές. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο με βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, δεν παίζεις μαζί του μπορεί να είναι επικίνδυνος. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι".

Δες εδώ το απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ