Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης σε κοινή έξοδο μετά το live του J2US, το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS & όλα τα νέα

Η αναφορά της Βασιλικής Μιλλούση στις δηλώσεις μετά την εμφάνιση στο "Dancing with the Stars", η Σάσα Σταμάτη απαντά για την ατάκα "Σκάσε λίγο" του Σταμάτη Φασουλή, η Θάλεια Ματίκα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το εργασιακό bullying που υπέστη, και για τις επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη & το ζευγάρι που κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του δεύτερου live του DWTS.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

DWTS | Αυτό το ζευγάρι κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του δεύτερου live

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το δεύτερο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χωρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή, το DWTS χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε

Το δεύτερο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR.

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διοαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αναφορά της Βασιλικής Μιλλούση στις δηλώσεις μετά την εμφάνιση στο "Dancing with the Stars"

Η Βασιλική Μιλλούση κατέπληξε το κοινό και την κριτική επιτροπή του "Dancing with the Stars" μαζί με τον παρτενέρ της Μαξίμ. Αφότου ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους, η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε με τον δικό της τρόπο στο πως αισθάνεται μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #metoo που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Σάσα Σταμάτη απαντά για την ατάκα "Σκάσε λίγο" του Σταμάτη Φασουλή

Η κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" συνάντησε τους λαμπερούς συμμετέχοντες του "J2US" στα backstage του πέμπτου Live, μεταξύ αυτών και η Σάσα Σταμάτη η οποία ρωτήθηκε για την ατάκα που ακούσαμε από τον Σταμάτη Φασουλή προς το πρόσωπό της "Σκάσε λίγο". Η δημοφιλής δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Θάλεια Ματίκα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το εργασιακό bullying που υπέστη, και για τις επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" συνάντησε τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη στο Θέατρο Άλφα, με αφορμή τη νέα τους παράσταση "Θέλω να σου κρατάω το χέρι". Οι δυο τους μίλησαν για το επαγγελματικό αυτό βήμα, για το κίνημα #metoo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αρχικά, για τον ερχομό των παιδιών τους, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε πως: "Είμαστε άλλοι άνθρωποι μετά τον ερχομό των παιδιών. Αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία", είπε ο Τάσος Ιορδανίδης, με τη Θάλεια Ματίκα να συμπληρώνει ότι "εγκαταλείπεις το εγώ με τα παιδιά. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω και να έχεις υπομονή".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης | Κοινή έξοδος μετά το live του "J2US"

Το τελυεταίο χρονικό διάστημα ολοένα και φουντώνουν οι φημές που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή ζευγάρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει κατά τη διάρκεια χαλαρών στιγμών. Πλέον ήρθαν κοντά μας νέα πλάνα από μία κοινή τους έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή "Τι λες τώρα" πρόβαλε νέες κοινές τους φωτογραφίες, στις οποιές διασκεδάζουν σε κρητικό γλέντι. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη η λαμπερή star πήγε στο μαγαζί για να συναντήσει τον ηθοποιό μετά το τέλος του "J2US".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags