Follow us

Marilyn Van Derbur | Η μόνη Miss America στην ιστορία που δημοπρατεί το στέμμα της

Η Miss America του 1958 αποφάσισε να πουλήσει το στέμμα της, κάτι που καμία νικήτρια σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική δεν έχει ξανακάνει.

MissBloom TEAM
Marilyn Parenting Safe Children

Για 6 δεκαετίες, η Marilyn Van Derbur, η Miss America του 1958 είχε στην κατοχή της το στέμμα που κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς, ανακηρύσσοντάς τη ως την ομορφότερη γυναίκα στις ΗΠΑ. Η 85χρονη σήμερα εστεμμένη, που πέρα από τη νίκη της, έχει εξελιχθεί σε συγγραφέα και motivational speaker, αποφασίζει να βάλει σε δημοπρασία το στέμμα της και το βραχιόλι που είχε αποκτήσει εκείνη τη βραδιά.

Ο λόγος; Η Van Derbur, που τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προσφορά, αποφάσισε να αποχωριστεί το στέμμα της, θέλοντας να χαρίσει τα έσοδα από την πώλησή του στις δασκάλες του Κολοράντο, από όπου και κατάγεται. Όπως θα δηλώσει, "εξαιτίας των απροσδόκητων εξόδων που προέκυψαν λόγω της προστασίας για τον κορονοϊό, πολλές δασκάλες αγοράζουν προμήθειες με τα δικά τους χρήματα", συνεπώς η ίδια θέλει να τα δώσει κατευθείαν στις γυναίκες που μέσω της προσφοράς τους, επιτελούν έργο.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ