Follow us

Ο Κώστας Μπακογιάννης για την ασθένεια της Ντόρας | "Η μητέρα μου έχει δώσει πολλή αγάπη και τώρα την παίρνει πίσω"

"Έχει δώσει πολλή αγάπη σε όλη της τη ζωή. Την έχει δώσει γενναιόδωρα και τώρα τη λαμβάνει πίσω" είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για την ασθένεια της μητέρας του, Ντόρας.

MissBloom TEAM
Κώστας Μπακογιάννης NDP

Φανερά συγκινημένος, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για πρώτη φορά για την ασθένεια της μητέρας του Ντόρας, που διαγνώστηκε -όπως έκανε η ίδια γνωστό- με πολλαπλό μυέλωμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στις κάμερες ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη.

"Το μόνο που εγώ μπορώ να σας πω είναι ένα πελώριο, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Έχει δώσει πολλή αγάπη σε όλη της τη ζωή. Την έχει δώσει γενναιόδωρα και τώρα τη λαμβάνει πίσω. Και τη λαμβάνει πίσω την στιγμή που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη. Την ευγνωμοσύνη τη δική μου, της αδερφής μου, των παιδιών μας και όλης μας της οικογένειας" είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αθηναίων.

"Είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος, είχε γράψει ο Κώστας Μπακογιάννης για τη μητέρα του, όταν έγινε δημοσίως γνωστή η ασθένειά της.

Πριν από μια εβδομάδα, η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

"Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο", έγραψε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: "Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου".

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ