Follow us

Νίκη Βακάλη | "Έλεγα σε φίλες μου ηθοποιούς να μην πάνε σε παραστάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη"

"Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Μη γελιόμαστε".

MissBloom TEAM
Νίκη Βακάλη NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Νίκη Βακάλη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη ως βοηθός του, αλλά και στον Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίοείχε για ένα χρόνο καθηγητή.

"Σε φίλες μου που θέλανε σε παραστάσεις του Φιλιππίδη, τους έλεγα να μην πάνε. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να πω ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται. Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Μη γελιόμαστε.

Εγώ που είμαι άσχετη σε σχέση με άλλους στον χώρο… Ξέρει το ένστικτό σου, ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του, δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος. Δεν ήθελα άλλο.

Έγινε κάτι λεκτικό και γύρισα σπίτι μου και δεν έβρισκα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω να πάω αύριο στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα, δεν ξαναπήγα. Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Και αυτά που με πονάνε και αυτά που με πληγώνουν και αυτά που με τρομάζουν ξέρω ότι έρχονται για κάποιο λόγο…

Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ή ότι θα τον βρίσω μπροστά σε συναδέλφους και δεν θέλω, γιατί πιο πολύ από όλους τον εαυτό μου φοβάμαι. Η γνώμη του μετράει, γιατί μια ζωή βγαίνει στη σκηνή και όλος ο λαός τον χειροκροτεί. Δεν είχε μόνο εξουσία, ιδεολογική και εμπειρική. Εμείς τα κάνουμε τα τέρατα.

Νίκη Βακάλη | "Έλεγα σε φίλες μου ηθοποιούς να μην πάνε σε παραστάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ