Follow us

Μαρία Ηλιάκη & Στέλιος Μανουσάκης πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας, ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM & όλα τα νέα

GNTM: Ένταση μπροστά στην κάμερα για τα άπλυτα πιάτα & η Άννα "έλιωσε" με τον Ηρακλή και δεν το έκρυψε, η Άντζελα Γκερέκου λέει το δικό της "αντίο" στη Φώφη Γεννηματά & η Βίκυ Καγιά για την αμήχανη στιγμή με τη Βασιλική Μιλλούση στον αέρα το DWTS.

MissBloom TEAM
yupiii

Μαρία Ηλιάκη & Στέλιος Μανουσάκης | Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας

Μαρία Ηλιάκη & Στέλιος Μανουσάκης πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας, ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM & όλα τα νέα

Στο κέντρο της Αθήνας πριν λίγες μέρες απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα απόλαυσε τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης και πέρασε χαλαρές στιγμές για δυο μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Έπαιξε και έχασε - Ποιος παίκτης αποχώρησε μετά από λάθος στρατηγική;

GNTM

Δεκατέσσερα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν τα μοντέλα να ποζάρουν στο φακό, ενώ βρισκόντουσαν σε ένα παιχνίδι από παιδική χαρά που γυρνούσε και έπρεπε να αναδείξουν τα παπούτσια που φορούσαν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ένταση μπροστά στην κάμερα για τα άπλυτα πιάτα: "Όλα έγιναν γιατί ήταν οι κάμερες"

GNTM

Ένα ακόμη επεισόδιο GNTM προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Star. Στην έναρξη αυτού είδαμε και έναν τσακωμό μεταξύ των παιδιών, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι το σπίτι έχει χωριστεί σε κλίκες.

Ο τσακωμός ξεκίνησε μεταξύ του Θάνου και του Βασίλη, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο με τα άπλυτα πιάτα. Μάλιστα ο Θάνος ξέσπασε τονίζοντας ότι η άλλη παρέα κάνει δουλειές μόνο όταν είναι οι κάμερες μπροστά. Το συγκεκριμένο υποστήριξε και ο Στυλιανός ότι ο Βασίλης και ο Ναπολέων πλένουν μόνο για τις κάμερες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Βίκυ Καγιά για την αμήχανη στιγμή με τη Βασιλική Μιλλούση στον αέρα το DWTS

καγιά

Στο DWTS της Κυριακής η Βίκυ Καγιά ρώτησε τη Βασιλική Μιλλούση πως είναι με το χρυσό κορίτσι της ενόργανης να της απαντά: "Δεν είμαι καλά. Έχω περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά ο Μαξίμ, ο χορός και τα κορίτσια μου με ηρεμούν”.

Μετά το τέλος του live η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα” και σχολίασε: "Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα το κορίτσι και η οικογένειά της αυτή την εβδομάδα. Τι να πω κι εγώ; Δεν ξέρω. Είναι πολύ κρίμα. Γίνονται λάθη. Ζήτησαν συγγνώμη οι άνθρωποι. Τι να πεις παραπέρα; ”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Joanne | Η νικήτρια του "The Voice" μιλά για τη συμμετοχή της στην Eurovision

H Joanne, η κατα κόσμον Ιωάννα Γεργακοπούλου, συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2night Show". H νεαρή τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον αγαπημένο παρουσιαστή αναφερόμενη στη μεγάλη νίκη της στο "The Voice" αλλά και στο επόμενο της στόχο, την Eurovision.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Άντζελα Γκερέκου λέει το δικό της "αντίο" στη Φώφη Γεννηματά: "Θα ειναι παντα εδω να μας θυμιζει οτι στην ζωη δεν τα παρατας ποτε"

Γκερέκου, Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω της συγκλονισμένη την κοινή γνώμη και αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πλήθος κόσμου έχει κατακλείσει τα κοινωνικά δίκτυα στέλνοντας την αγάπη του και τα συλληπητήριά του. Μεταξύ αυτών ήταν και η Άντζελα Γκερέκου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η Άννα "έλιωσε" με τον Ηρακλή και δεν το έκρυψε

GNTM

Στο GNTM της Δευτέρας, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ επέστρεψε στο διαγωνισμό και η Άννα Βαλτατζή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με τον περσινό νικητή.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα, η 19χρονη είπε: "Όταν ήρθε και μας μίλησε σε κάποια φάση με κοίταξε πάνω από ένα δευτερόλεπτο, εκεί τα έπαθα όλα. Νομίζω είναι το πρώτο αγόρι που βλέπω και είναι κούκλος".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ