Follow us

Ρίτσα Μπιζόγλη | "Κατέληξα στο νοσοκομείο"

Η εξαντλητική γυμναστική που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

MissBloom TEAM
Ρίτσα Μπιζόγλη NDP

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη της Ρίτσας Μπιζόγλη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ANT1 το βράδυ της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, όταν την υποδέχθηκε στο πλατό του "The 2Night Show" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του καναλιού μίλησε και για τη σχέση της με τη γυμναστική, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν ακολουθούσε εξαντλητικό πρόγραμμα άσκησης, κάτι που την είχε οδηγήσει και στο νοσοκομείο.

"Γυμναζόμουν περισσότερο, τώρα όχι τόσο πολύ. Έτρεχα. Έκανα εξαντλητική γυμναστική. Πάντα τα κάνω όλα λίγο λάθος, αλλά μετά να τα επαναλαμβάνεις; Τίποτα επανάληψη… Επανέλαβα το λάθος με διαβήτη. Αποφάσισα να κάνω την πιο δύσκολη γυμναστική. Νόμιζα ότι ήμουν η Πετρουλάκη και δεν είμαι. Έκανα πολύ σκληρή γιόγκα, όταν γυρνούσα από την δουλειά. Προχωράμε τη γιόγκα με τα μαθήματα και δυσκολεύομαι.

Ξυπνώ το πρωί και θυμάμαι κατέληξα στο νοσοκομείο γιατί δεν ανέπνεα…Είχα με τη μέση μου σοβαρά προβλήματα. Έχω δύο κήλες. Έχω μια εμμονή στο λάθος. Φεύγω να ψωνίσω, παίρνω τα σκουπίδια αλλά δεν παίρνω την τσάντα… Έχω ξεχάσει την τσάντα μου και δεν είχα να πληρώσω το parking. Είμαι αφηρημένη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ