Follow us

Φώφη Γεννηματά | Το σπίτι στη Βούλα που "σημάδεψε" τη ζωή της (vid)

Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε και έμενε με τα παιδιά της, έξω από το οποίο οι περαστικοί από χθες αφήνουν λουλούδια

MissBloom TEAM
Φώφη Γεννηματά

Από τη ζωή "έφυγε" ξαφνικά η Φώφη Γεννηματά τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή στις 12:04. Έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας της, η πολιτικός απεβίωσε ύστερα από τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πανελλήνια συγκίνηση για την Φώφη Γεννηματά | Γενναία και χαμογελαστή μέχρι τέλους - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Η είδηση του χαμού της προέδρου του ΚΙ.ΝΑΛ. βύθισε όπως ήταν φυσικό σε θλίψη τον πολιτικό, και όχι μόνο, κόσμο της χώρας. Πλήθος μηνυμάτων κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ περαστικοί και γείτονες αφήνουν από χθες λουλούδια έξω από την κατοικία της στη Βούλα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Alpha Βαγγέλης Γιακουμής βρέθηκε έξω από το πατρικό της σπίτι στα νότια προάστια, για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου του καναλιού.

Πρόκειται για το σπίτι που έμενε για πολλά χρόνια ο αείμνηστος πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς, στο οποίο η Φώφη Γεννηματά μεγάλωσε και στη συνέχεια έμεινε με τη δική της οικογένεια και τα τρία της παιδιά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος, στην κατοικία αυτή η πολιτικός εργαζόταν, στο γραφείο μάλιστα του πατέρα της με την πλούσια βιβλιοθήκη, ενώ συχνά δεχόταν επισκέπτες για να γιορτάσουν μαζί, αφού ήταν πολύ φιλόξενη και αγαπητή.

Φώφη Γεννηματά | Το σπίτι στη Βούλα που "σημάδεψε" τη ζωή της (vid)

Δες περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ