Follow us

Νίκος Υποφάντης | Η στήριξη της Φώφης Γεννηματά όταν ο γιος του "πάλευε" με τον καρκίνο

MissBloom TEAM
Νίκος Υποφάντης Twitter Νίκος Υποφάντης

Ανείπωτη θλίψη έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο πανελλήνιο, εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου της Φώφης Γεννηματά στα 56 της μόλις χρόνια, μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας της, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., "έφυγε" από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού όπου νοσηλευόταν.

Με τα social media να έχουν από χθες γεμίσει με μηνύματα θλίψης για την πολιτικό, τη δική του ανάρτηση θέλησε να κάνει και ο Νίκος Υποφάντης μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο προφίλ του, θυμήθηκε την στιγμή που 12 χρόνια πριν η Φώφη Γεννηματά τον στήριξε όταν ο 3,5 τότε ετών γιος του έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

"Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό "παλιό” νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο", έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Νίκος Υποφάντης | Η στήριξη της Φώφης Γεννηματά όταν ο γιος του "πάλευε" με τον καρκίνο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ