Follow us

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε την ονομαστική εορτή του γιου και του πατέρα της, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την κακοποίηση & όλα τα νέα

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει: "Εμένα δεν με προώθησε ποτέ κανείς, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα", η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δηλώνει: "Με την τηλεόραση είμαστε τσακωμένοι αυτόν τον καιρό" & ο Τάσος Χαλκιάς δηλώνει: "Κανένας από τους μεγάλους σκηνοθέτες που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά".

MissBloom TEAM
yupiii

Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει την ονομαστική εορτή του γιου και του πατέρα της. Δείτε στιγμές από τη λαμπερή τους έξοδο

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε την ονομαστική εορτή του γιου και του πατέρα της, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την κακοποίηση & όλα τα νέα

Η Φαίη Σκορδά είχε δύο πολύ σοβαρούς λόγους για να είναι χαρούμενη, αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο γιος της αλλά και ο πολυαγαπημένος της πατέρας είχαν την ονομαστική τους εορτή. Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, ενώ εορτάστηκε όπως άρμοζε.

Η χαρούμενη οικογένεια λοιπόν επέλεξε την "Ιθάκη" για να το γιορτάσει. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί σημεία της εξόδου τους μαζί με τις ευχές της. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία παππούς και εγγονός κάθονται δίπλα δίπλα και απολαμβάνουν το δείπνο τους. "Οι Δημήτρηδές μου. Σας λατρεύω" σημείωσε πάνω στο post.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τάσος Χαλκιάς: "Κανένας από τους μεγάλους σκηνοθέτες που γνώρισα δεν είχε παραβατική συμπεριφορά"

Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night Show". O αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του ενώ μεταξύ άλλων μοιράστηκε μερικές δικές του προσωπικές εμπειρίες από τον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, ο Τάσος Χαλκιάς εξομολογήθηκε πως νέοι συνάδελφοι τον έχουν χαρακτηρίσει παρωχημένο.

Αρχικά, ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν δέχτηκε συμμετάσχει στην παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές": "Αν ήταν κάτω από άλλες συνθήκες και με διαφορετική παραγωγική διαδικασία θα ήταν κάτι καλό αλλά είπα "όχι” γιατί δεν μου ταίριαζαν τα πράγματα. Βασικό είναι το καστ, το πού θα οδηγούσε η παραγωγή την παράσταση, η παράσταση δεν είναι μόνο της πλάκας. Όταν αυτά δεν ταιριάζουν και με ένα καστ που δεν είναι για εμένα σωστό αυτό ήταν που με έκανε να αρνηθώ".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Με την τηλεόραση είμαστε τσακωμένοι αυτόν τον καιρό"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην παρουσίαση της νέας σειράς βίβλίων της καλής της φίλης Ζέτας Δούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως βιώνει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και στη σχέση της με την τηλεόραση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: "Δεν μπορείς να ασχολείσαι με την κακοποίηση και ταυτόχρονα να κακοποιείς δημοσίως άλλους ανθρώπους"

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Συνέντευξη στο "Πάμε Δανάη" και τους Δανάη Μπάρκα και Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και μίλησε για το κίνημα του #metoo, αλλά και για τον εκφοβισμό που δέχθηκε.

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στα σχόλια του κόσμου, λέγοντας: "Καταφέρνω σιγά-σιγά να με απασχολούν όλο και λιγότερα τα σχόλια. Όταν απευθύνεσαι στον κόσμο δεν είναι δυνατόν να μη σε ενδιαφέρει τι λέει".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μιμή Ντενίση: "Εμένα δεν με προώθησε ποτέ κανείς, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα"

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "The 2night Show". Η λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυετή παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η Μιμή Ντενίση έκανε μία αναδρομή στην εποχή που δεχόταν επικρίσεις για κάθε της κίνηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Οι μάσκες "έπεσαν" - Η απόφαση που εκνεύρισε τους κριτές & η παίκτρια που αποχώρησε

Δώδεκα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ένα ονειρικό fashion clip, στο οποίο κάποιοι θα έβλεπαν κάτι θετικό στον ύπνο, ενώ κάποιοι έναν εφιάλτη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ