Follow us

Περικλής Κονδυλάτος | "Είμαι φαν της βασιλείας. Έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό"

"Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος. Φαντάσου να τον έχουμε κανονικά τον βασιλιά μας εδώ".

MissBloom TEAM
Περικλής Κονδυλάτος NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, με αφορμή τον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr στην Αθήνα, δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του για τον θεσμό της Βασιλείας, αλλά και την απογοήτευσή του γιατί, όπως είπε, οι Έλληνες έχουν υπάρξει άδικοι απέναντί του.

"Πάρα πολύ μου άρεσε ο γάμος και στενοχωρήθηκα που δε γίνονται αυτά πια εδώ. Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει τρομερά άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό.

Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα, όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε.

Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος. Αυτό φαντάσου να μπορούσαμε να το έχουμε εδώ πέρα κανονικά. Να μην είναι έκπτωτος. Να τον έχουμε κανονικά τον βασιλιά μας εδώ".

Περικλής Κονδυλάτος | "Είμαι φαν της βασιλείας. Έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ