Follow us

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης | Η δημόσια έκκληση της Μαρίας Κορινθίου

"Ο Γιάννης βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω"

MissBloom TEAM
Γιάννης Αϊβάζης NDP

Στο νοσοκομείο με covid-19 βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Αϊβάζης, που έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η Μαρία Κορινθίου που δεν είχε κάνει μέχρι ώρας κάποια σχετική ανάρτηση στα social media, ανέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου μια φωτογραφία του συζύγου της και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον.

Ακόμη, μίλησε για τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του, ενώ έκανε έκκληση στους followers της να μην προβούν σε έντονα σχόλια και διαφωνίες ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους κάτω από το post της.

Σας ευχαριστούμε όλους! Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.

Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…….
Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανύμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.

Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid.
Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα.

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης | Η δημόσια έκκληση της Μαρίας Κορινθίου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ