Follow us

Χάρης Ρώμας | "Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα, μπορεί και να έχει ξεκινήσει ήδη"

Νέος έρωτας στη ζωή του μετά τον χωρισμό.

MissBloom TEAM
Χάρης Ρώμας NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, αφού παραδέχθηκε πως δεν ξέρει αν έκανε καλά που ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του, άφησε κάποια υπονοούμενα πως δεν είναι πια single και έχει γυρίσει σελίδα, καταλήγοντας: "Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα, μπορεί και να έχει ξεκινήσει ήδη".

"Δε ξέρω αν έκανα καλά που είπα ότι χώρισα μετά από εννέα χρόνια γιατί εγώ ακόμα αγαπώ αυτό το άτομο και η ίδια αγάπη υπάρχει και από την άλλη πλευρά απλά έχει τελειώσει η ερωτική σχέση. Η καθημερινότητά σου αλλάζει, γυρίζεις από την άλλη το κεφάλι σου να δει αν είναι εκεί το γνώριμο χαμόγελο γιατί επρόκειτο για μια σχέση με πολλά χαμόγελα. Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα, μπορεί και να έχει ξεκινήσει ήδη".

Να σου θυμίσουμε ότι ο Χάρης Ρώμας τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε αποκαλύψει τον χωρισμό του μετά από εννέα χρόνια σχέσης στην εκπομπή "Στούντιο 4” όταν βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Χαρακτηριστικά, είχε πει:

Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω ευτυχισμένος ακριβώς γιατί πέρασα πολλά και γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο.

Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε.

Χάρης Ρώμας | "Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα, μπορεί και να έχει ξεκινήσει ήδη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ