Follow us

Νίκος Μουτσινάς | Η ερώτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το ''αμαρτωλό βράδυ'' που πέρασαν στην Κύθνο

"Περιέγραψέ μας τι έκανες Νικόλα ένα αμαρτωλό βράδυ του Αυγούστου του 2020 στην Κύθνο;"

Νίκος Μουτσινάς | Η ερώτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το ''αμαρτωλό βράδυ'' που πέρασαν στην Κύθνο NDP

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια, "Δυνατά", και εκεί κλήθηκε να απαντήσει μία γαργαλιστική ερώτηση της φίλης του, Μαίρης Συνατσάκη. "Περιέγραψέ μας τι έκανες Νικόλα ένα αμαρτωλό βράδυ του Αυγούστου του 2020 στην Κύθνο;", ρώτησε η Μαίρη Συνατσάκη τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής διηγήθηκε τα εξής για το ''αμαρτωλό βράδυ'': "Αναφέρεται σε ένα ξενύχτι που κάναμε, γιατί πήραμε την απόφαση να πάμε να δούμε το ηλιοανέβασμα στη θάλασσα, στις 6 το πρωί. Γύρω στις 8 το βράδυ. Εύχομαι να εννοεί αυτό το ξεφτιλίκι. Μέχρι τις 5.15 το πρωί που ήμασταν πια κουδούνια, προλάβαμε οριακά και κάναμε μία βουτιά".

Ο ίδιος συνέχισε αναφέροντας πως "πήγαμε στην παραλία, πάρα πολύ ωραία, ήταν και κάποιοι άνθρωποι εκεί που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ. Έβλεπαν τους τρελούς λοιπόν με τα τάπερ -γιατί περιμέναμε ότι θα κάτσουμε ώρες-, πήγαμε, κάναμε μία βουτιά, βγήκαμε, πεθάναμε, σηκωθήκαμε σε μία ώρα, πήραμε όλα τα πράγματα και φύγαμε… Εύχομαι να αναφέρεται σε αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ