Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Η εμφάνισης της μετά τη γέννα στο J2US

Τι επέλεξε να φορέσει το μοντέλο και τραγουδίστρια στη μεγάλη της επιστροφή;

Κατερίνα Στικούδη NDP

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες για πρώτη φορά μητέρα, καλωσορίζοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι μαζί με τον σύζυγο της, Βαγγέλη Σερίφη. Κανείς, λοιπόν, δεν πίστευε, πως θα επέστρεφε στο πλατό του φαντασμαγορικού μουσικού show ''J2US'' τόσο σύντομα, όμως, εκείνη το έκανε, δίνοντας το παρών χθες το βράδυ!

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε πράγματι τη μεγάλη επιστροφή της στη μικρή οθόνη, γυρνώντας στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη μετά από δύο βδομάδες, κατά τις οποίες είχε αντικατασταθεί από την Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια δήλωσε χαρούμενη, που επέστρεψε, ενώ αποκάλυψε ότι μετά τον ερχομό του παιδιού της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Βύρωνας, έχει γίνει ευσυγκίνητη. Τι επέλεξε, λοιπόν, να φορέσει για το comeback της το μοντέλο και τραγουδίστρια; Φυσικά κάτι άκρως glamorous και συγχρόνως sexy.

J2US | Το look της επιστροφής της Κατερίνας Στικούδη

Η ίδια φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μαύρο μίνι φόρεμα με εκκεντρικά cut-outs, μία μεγάλη τάση των τελευταίων seasons. Τα ανοίγματα, μάλιστα, ήταν διακοσμημένα με κρυστάλλους και φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Tania Christoforatou Couture. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με ασημένια ψηλοτάκουνα από το brand Nak Shoes.

Loading...

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε και στο beauty look της. Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα μακιγιάζ με 90s glossy φινιρίσματα σε σκιές και χείλη, ενώ η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με μπούκλες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ