Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Χώρισε το ζευγάρι;

Τι συμβαίνει με τη σχέση της παρουσιάστριας της εκπομπής ''Super Κατερίνα'';

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης να περνούν μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη σχέση τους, η οποία μπορεί να έχει επιφέρει και τον χωρισμό τους.

Αφορμή στάθηκαν κάποια υπονοούμενα του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, στον αέρα του ''J2US'' το περασμένο Σάββατο, όπως επίσης και κάποια δικά της σχόλια στην πρωινή της εκπομπή ''Super Κατερίνα''. Βέβαια, ένα Instagram story της Soula Glamorous ήρθε να "επιβεβαιώσει" όσα ακούγονται. Όλα ξεκίνησαν όταν μία follower της διάσημης περσόνας τη ρώτησε αν η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει με τον 31χρονο επιχειρηματία. Η απάντηση που έδωσε ήταν εξής: "Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε".

Εκείνος πάντως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε προγραμματισμένο του ταξίδι στην Κοπεγχάγη, ενώ εκείνη εμφανίστηκε χωρίς τον σύντροφο της στην γιορτή του κοινού τους φίλου, Δημήτρη Μαστρόκαλου (από το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo) την περασμένη Τρίτη στο Blue Pine της Κηφισιάς. Παρ' όλα αυτά, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει guest εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο ''J2US'', ο σύντροφός, την παρακολουθούσε από το σπίτι του και δεν είχε παραλείψει να κάνει και το σχόλιό του στο Instagram.